Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen dolog az, ha az orvos...

Milyen dolog az, ha az orvos kiröhög, mert menstruálok?

Figyelt kérdés
Iskolai vizsgálaton voltunk és vizelet mintát kellett volna adni. Mindenkinek kellett volna menni a WC-re, de ugye én szóltam, hogy menstruálok. Erre elkezdett röhögni, jó nem viháncolt, de röhögött. Meg odaszólt az asszisztensnek, hogy írd oda, hogy menstruál. Ezt olyan hangsúllyal mondta, hogy csak na. Egy az tényleg megjött, kettő betétet használok, három meg nincs joga hozzá rajtam nevetni. A többiek is csak álltak ott elképedve, hogy mit művel. Mit várt azt mondom, hogy "beteg" vagyok? Egyébként sem kedvel engem a magánéletben, de mégis csak egy orvos. Ha meg vér kerül a mintába, akkor félrediagnosztizál, vagy mi? Miért nem lehet ezt megérteni? Többet látni se akarom azt a nőt.
2016. máj. 29. 16:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Nem tudod, hogy mit vizsgálnak a vizeletből? Az életben nem hallottam vizeletvizsgálatról iskolaorvosi körökben. Nem is tartozik hozzá a vizsgálati körhöz, anyagi keret sincs rá.
2016. máj. 29. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Valami itt nem stimmel.... iskola orvosi vizsgálaton nincs labor vizsgálat!!!
2016. máj. 29. 18:52
 13/18 A kérdező kommentje:

Szerintem vért, cukrot meg valami hasonlókat néznek benne. Valószínűleg nem küldi tovább, csak ott csinál egy gyorstesztet. Ha vér kerülne bele, akkor az utalhatna felfázásra is vagy gyulladásra, tehát félrevezető. Ezért is nem értem miért akadt fent rajta. Lehet azt hitte hazudok, hogy ne kelljen menni. Máskor mindig megcsinálom, nem olyan nagy probléma, de ez felbosszantott.

Ő nagyon erőlteti ezt a pisilés dolgot, mehetünk a WC-re műanyag pohárral.

2016. máj. 29. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
És ha valakinek nem kell pisilnie, azzal mi történik?
2016. máj. 29. 20:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondják, próbáld meg. Vagy itatnak veled valamit és mire a többiek végeznek el tudsz menni.
2016. máj. 29. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:

En sem hagynám szó nelkul

Orvosként köteles eltekinteni a személyes velemenyektol es meghoznia magat

Nyugodtan szólj ra máskor ha ne adj Isten ilyen van vagy tegyél panaszt valakinek ( illetékesnel)

En magamat ismerve nem tudtam volna szó nelkul hagyni

Elso kérdésem az lett volna hozza :" miert maga mar nem menstrual?"

2016. máj. 29. 22:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez valami nagyon burzsuj iskola, ahol szűrővizsgálat szinten keresnek vért meg fehérjét meg cukrot a vizeletben...
2016. máj. 30. 07:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Én a vizelet vizsgálaton sem csodálkozok amikor fiúknál meg arról hallok hogy iskolai vizsgálat keretében meztelenre kell vetkőzniük és a péniszüket nézegetik,lányoknak meg mellüket tapogatja az orvos sok helyen de van hogy a bugyit is lehúzatják velük,már ha nem mernek német mondani rá.

Bocs de iskola orvosnál senki nem rákszűrésre,nőgyógyászhoz vagy urológusnak jár,jó hogy drog tesztet nem csináltatnak már

2016. jún. 2. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!