Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen dolog az, ha az orvos...

Milyen dolog az, ha az orvos kiröhög, mert menstruálok?

Figyelt kérdés
Iskolai vizsgálaton voltunk és vizelet mintát kellett volna adni. Mindenkinek kellett volna menni a WC-re, de ugye én szóltam, hogy menstruálok. Erre elkezdett röhögni, jó nem viháncolt, de röhögött. Meg odaszólt az asszisztensnek, hogy írd oda, hogy menstruál. Ezt olyan hangsúllyal mondta, hogy csak na. Egy az tényleg megjött, kettő betétet használok, három meg nincs joga hozzá rajtam nevetni. A többiek is csak álltak ott elképedve, hogy mit művel. Mit várt azt mondom, hogy "beteg" vagyok? Egyébként sem kedvel engem a magánéletben, de mégis csak egy orvos. Ha meg vér kerül a mintába, akkor félrediagnosztizál, vagy mi? Miért nem lehet ezt megérteni? Többet látni se akarom azt a nőt.
2016. máj. 29. 16:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Ilyenkor kérdezd meg, hogy az emberekhez való "jó" hozzáállását is az egyetemen tanulta, vagy születésétől fogva bunkó?
2016. máj. 29. 16:57
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Nyilvánvalóan rossz dolog, de mit szeretnél, mit mondjunk erre? Ha hajlandóak vagytok némi energiát feccölni ebbe, akkor szépen keresd fel a szüleiddel az iskola vezetőjét és panaszoljátok be az orvost, legalább neki is lesz egy szar napja, de annál többet nemigen tudtok elérni, legfeljebb ha nagyon kitartóak vagytok.
2016. máj. 29. 17:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy bunkó.Én beszélnék a helyedbe a szüleiddel és jelezném az iskola fele hogyan viselkedett az orvos,akkor picit az orrára koppintanak és picit visszavesz magából.
2016. máj. 29. 17:16
 4/18 A kérdező kommentje:
Be kellene panaszolni, letagadni nem tudja, mert sokan hallották. Csak ugye lesz még itt orvosi vizsgálat, én meg nem szeretnék többet hozzá odamenni. Nagyon felháborított.
2016. máj. 29. 17:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen iskola ez hogy vizeletet kérnek?

Hány éves vagy?

2016. máj. 29. 17:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen orvos,a saját vagy általad választott orvosok is elvégezheti a vizsgálatokat és add róla papírt.
2016. máj. 29. 17:18
 7/18 A kérdező kommentje:
Gimnázium, 11.-esek vagyunk.
2016. máj. 29. 17:23
 8/18 Roland G. ***** válasza:
100%
Szégyen,hogy ilyen orvosok dolgoznak.Semmi részvét vagy együttérzés.Persze a többségre ez nem vonatkozik.Sajnálatos,hogy ilyet átéltél...
2016. máj. 29. 17:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell részvét vagy együttérzés, nem beteg, hanem egészséges lány, aki menstruál. A világ lakosságának igen nagy része teszi, merőben természetes dolog. Egy orvosnak különösen idióta dolog ezen nevetni, de szerintem inkább önmagát járatja le vele, hisz a kérdező a világon semmi rosszat vagy cikit nem csinált...

S ha nő, akkor pláne nem értem, bár amúgy sem. Nyilván ő is menstruált s talán manapság is teszi. Mi a lótúrót lehet ezen röhögni?!

2016. máj. 29. 17:39
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt se értem, hogy lehet parancsra pisilni... Meg egyáltalán minek vizeletvizsgálat.
2016. máj. 29. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!