Tampon vagy Betét? Melyiket preferálod jobban? Hogyan beszéljek anyummal?
Betétet használok, de szeretnék áttérni tamponra. Nagyon idegesít a betét, nem tudok természetes lenni, mert érzem, hogy ott van és kényelmetlen. Anyukám sokáig azt használt, de neki jobban görcsölt a hasa, most, hogy - legtöbbször - betétet használ, így nem nagyon szokott fájni a hasa. Én félek, hogy lesz valami bajom a tampontól, meg hogy tényleg nagyon fog görcsölni, mert sajnos nem vagyok hozzászokva. Sokszor olvastam a tamponos dobozokban lévő tájékoztatót, olvasgattam is a felhelyezésről. Anyukámnak még szólni szeretnék és megbeszélni vele a dolgokat. Azt szeretném megkérdezni még, hogy ti melyiket preferáljátok? Hogyan beszéljek anyummal? Előre is nagyon köszi a válaszokat!
14/L
Amikor legelőször megjött éppen nyaralni voltunk,mázlim volt,mert anyumnál volt pont egy betét.Aztán elmentünk és vettünk betétet.2évig használtam azt,de sose volt jó.Féltem,hogy elcsúszik,nem mertem felvenni szoknyát/rövidnacit mert,hogy átlátszik a gatyán,arról nem beszélve,hogy büdös is volt,ahogy levegőhöz ért.Aztán egyszer itthon voltam egyedül,nekem meg volt és megpróbáltam feltenni a tampont,sikerült is.Anyumnak még nem mertem szólni,aztán pár napra rá mondta anyum,hogy ha úgy is meg van próbáljam ki a tampont,sokkal kényelmesebb és lehet h középsuliba jobb lesz az.(bár ezt nem értettem miért) és akkor mondtam el neki,hogy igazából pont most próbáltam ki:D Ez volt nyáron,azóta általában tampont használok.
Figyelj,szerintem ne tégy úgy,mint én.Nem volt helyes,de nem tudtam,hogy mondjam meg neki,hogy tampont akarok használni és már ki is próbáltam.
Szerintem mondd el neki,hogy szeretnél egy fontos dologró beszélni vele,és meséld el,hogy milyen problémáid vannak a betéttel,és hogy szeretnéd kipróbálni a tampont,illetve,hogy a tamponnal kapcsolatban mitől tartasz.Megbeszélitek,anyukád tud tanácsot adni:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!