Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ha vérzek székletü...

Mit tegyek, ha vérzek székletürítés után?

Figyelt kérdés
Reggel óta éreztem, hogy el kell mennem vécére, de suliban olyan ciki. Végül muszáj volt elmennem. Nagyon megfeszült alul ahogy kinyomtam és szokatlanul nagy darabok jöttek. Mikor próbáltam törölni élénk vér volt a papíron. Most nincs meg, így megiedtem. Már fél órája, hogy vécén voltam, de még mindig érzem a húzódást lent. Elmúlik vagy gond lehet? 17L
2016. máj. 24. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezt hívják úgy, hogy aranyér.

Van rá kenőcs meg kúp.

2016. máj. 24. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Aranyered van. Használj kenőcsöt/kúpot, és egy időre el fog múlni. :)
2016. máj. 24. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha még nem fordult elő ilyesmi korábban, akkor ez csak egy egyszerű nyálkahártyarepedés, Neogranormonnal vagy Bepanthennel kend be, és el fog múlni, pár napig még érzékeny lehet.
2016. máj. 24. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet csak megpattant nehany hajszaler az erolkodes vegett

Otthon vizsgald meg tukorrel h valoban aranyer-e

Ha tobbszor elofordul ---> orvos, lehet polipod van...

2016. máj. 24. 11:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos még most is érzem, pedig már jópár órája. Igazából még sosem fordult velem elő ilyesmi.
2016. máj. 24. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, valószínűleg csak megrepedt a bőr, ezért vérzett, és ezért fáj most. Ilyesmi mindenkivel megesik, pár napon belül magától meggyógyul.
2016. máj. 24. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:

bagatell dolog, pl aranyér, repedés is lehet.

de ettől függetlenül a végbélből törénő vérzés sohasem normális.

ha nem ismétlődik, nem foglalkoznék vele, de ha újra előfordul, akkor el kellene menni orvoshoz (sebészet első körben)

2016. máj. 24. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg nem annyira nyomni máskor
2016. máj. 24. 13:46
 9/9 anonim válasza:
Proktológus szakorvost kell felkeresni. Nem sebészt. Ő ennek a szakértője. Kérj beutalót, vagy menj el egy magánrendelésre. Készülj fel, mert meg fog vizsgálni. De nem fáj egyáltalán. Meg fog nyugtatni és gyógyszert is ad.
2016. máj. 30. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!