Mi a baja van a hajamnak?
Figyelt kérdés
Tavaly vágattam le a mellig érő hajamat. Csak pár centit szerettem volna vágatni, de a fodrász vállig érőre csinálta és jól meg is ritkította. Azóta se nőtt vissza a régi dússága. Mi lehet a baj? Idáig bármikor megritkították mindig visszanőtt és kész sörényem volt...2016. máj. 22. 13:05
1/1 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt a helyzet azzal a különbséggel, hogy a fodrász, aki levágta, nem értett hozzá, én pedig nem akartam a saját fodrászomhoz menni, mert egy másik városban lakok. A lényeg az, hogy elcsúfította, összevissza faricskálta, hogy mikor a fodrászom meglátta, valósággal elképedt. Szerencsére sikerült megegyenesítenie, rövidebbre vágnia a kelleténél, mert másképp nem lehetett megoldani. Rá hat hónapra ismét levágatattam a töredezett hajvégeket, és most látom, hogy kezd újra dús lenni. Igaz, hogy az utóbbi időben rengeteget stresszeltem, azonban elkezdtem vitaminokat szedni (C-vitamint, magnéziumot és cinket), és az állapota javult. Ha sokat mosod, az is lehet egy gond. Légy türelmes vele, és próbáld meg nem ritkítani. Szedj vitaminokat, egyél minél több zöldséget és gyümölcsöt. Ajánlanám a ricinusolajat, de sok embernek nem vált, sőt, egyesek arról panaszkodtak, hogy hullt is tőle a hajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!