Szerintetek, lehet valami baja a hajamnak ill. fejbőrömnek? /lent/
Azt elfelejtettem írni, hogy már több mint egy éve minden nap ki van téve a fejbőröm ennek a húzgálásnak.
Most biztosan kinevettek sokan, mert elég viccesnek tűnhet a kérdésem.
Nem sokat értek hozzá, de van ötletem. Szerintem próbád leszoktatni, valami mást adni a kezébe, valami kendőt, takarót, zsepit, akármit, amit elfogad, végső esetben a saját levágott hajtincsed is szóba jöhet. (Nem röhögni! :D)
A haj sem a szakterületem, de a folyamatos trauma semmilyen emberi szervnek, szövetnek nem tesz jót.
Végülis ezt már abból is lehet tudni, hogy akkor is fáj a fejbőröd, amikor éppen nem cibálja a hajad a kicsi. :)
Köszönöm szépen a választ!
Igen, próbálkoztam már pelussal, takaróval, ilyesmivel és ellöki, majd nyúl a hajamért. Egyszer-kétszer bevált , hogy amikor már félig-meddig aludt, akkor a játék baba haját odatettem a kiskezébe az enyém helyett. De az sem mindig. Sajna így nyugtatja magát. Igazad van, hogy át kell szoktatni valahogy másra, ami megnyugtatja.
Csak félek, addigra kihullik a hajam. Sokszor ki is húz pár szálat. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!