Mit lehet a baja a hajamnak?
Lassan fenékig érő szög egyenes barna( festett) hajam van. Egészséges(- nek látszik), mosás után tényleg gyönyörű fényes, a hajvégeimet havonta /2 havonta vágatom.
Hajápolási rutinom: minden másnap hajatmosok(extra gyorsan zsirosodik ez is egy nagy problema amire szinte minden termeszetes es mesterseges dolgot kiprobaltam.) 2 mosás között minden éjjelre felkenek vagy jojoba, vagy olivaolajat, szoktam tojással, joghurtal, ricinusolajjal, kokuszolajjal kenegetni, multkor banan méz pakolas volt rajta, (ezeket persze csak a haj hosszára )utána megmosom, gyönyörű szép tényleg, de másnapra kifakul, semmi fénye, és kiszárad, úgy néz ki messzebbről mintha nagyon szét lenne törve, de nincs..
A samponrol es balzsamrol annyit hogy kb mindig masmilyet veszek mert nem talaltam még meg azt ami a problémámon segítene.
Elkepeszto!
Javaslatom: B-vitamin komplex. Régen sörélesztő tablettat szedtem. Nekem is hosszú hajam van, persze nem ennyire.
Amit én még megcsinaltam, már kétszer levagattam, jó, közben eltelt 10 év :D, szóval egyrészt akkor olyan kedvem volt, másrészt legutóbb azért, mert nagyon tönkre volt menve, úgyis pl hogy elvekonyodott. Nagyon jót tett neki!
A másik, hogy a saját hajamon látom, mennyire másképp néz ki, ha stresszes vagyok, vagy nagyon faradt.
Ezen kívül, van, hogy egészségügyi problémák miatt nem olyan fényes, stb, nem kell feltétlenül nagy dologra gondolni, ld az enyémet is. Ha már tényleg ennyire alaposan apolod, és mégis van gond, szerintem menj el egy hajgyogyaszhoz! Ők ezeket a haj-egeszsegi allapot összefüggéseket ismerik, azt vallják, hogy minden meglatszik a hajon, biztosan tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!