Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtt mást is...

Menstruáció előtt mást is kínoz hosszú ideig iszonyatos hátfájás?

Figyelt kérdés
Nekem elég rendszertelen, most is sokat késik (stresszes időszakot élek, ilyenkor mindig kimarad), és most megint előjött az a jelenség, hogy mielőtt megjönne, előtte hetekig iszonyatos hátfájás kínoz, főleg ébredés után. Tegnap már a mellkasom is szúrt. Miután megjön, azután gyorsan elmúlnak ezek a tünetek, de addig is minimum két hétig olyan vagyok, mint egy 80 éves néni.

2016. máj. 22. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem előtte sosincs panaszom.

19L

2016. máj. 22. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem aznap, amikor megjön, akkor fáj a derekam, és egész nap. Másnapra elmúlik.
2016. máj. 22. 13:52
 3/3 anonim válasza:

Nekem most van ilyen először!Egy hét múlva kell megjönnie, de egész héten fájt a hátam...ma a derekam, és most épp az alhasam fáj pont úgy, mint mikor megjön.

Gondolom jelzi, hogy nemsokára érkezik :D

2016. jún. 12. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!