Hogyan lehet felgyorsítani a mensit?
Hááát...nekem lenne egy ötletem. Lehet ki fogtok nevetni, de nekem bevált. Hamarabb megjön, illetve hamarabb is múlik el a vérzésem, ha rendszeresen végzek önkielégítést. A csikló orgazmus ugyanis segíti a méhnyálkahártya leválását a görcsös összehúzódás miatt.
Volt már olyan, hogy rögtön az orgazmus után megindította a vérzést, ami csak barnás pecsételő volt addig. Pár óra múlva nagyobb darabokban vált le és a kellemetlen alhas görcseim is enyhültek. :) Egy próbát megér szerintem.
Erre szemérmetlenül rá is kérdeztem a nőgyógyászomnál (magánorvos volt és nő, férfitól nem kérdeznék ilyet azért :) ) Azt válaszolta, hogy nyugodtan csinálhatom, mert felgyorsíthatja a lefolyását és enyhíti a görcsöket és legalább nem kell annyi gyógyszerrel tömni magam. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!