Méhnyakrák lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Legutóbbi menstruációm előtt egy héttel barnás volt a wc papír (bocs ha rosszul fogalmazok),de nem véreztem stb.Egy gyermekem van ha ez számít.Furcsa alhasi fájdalmam is szokott mostanában lenni.Dokihoz csak kedden tudok menni időpontom van.Addig is véleményeket szeretnék,hogy sztetek ez méhnyakrák tünete lehet vagy vmi más lehet a háttérben?Köszönöm a válaszokat! 23/N2016. máj. 19. 15:15
1/5 anonim válasza:
Dehogyis. Normális vagy? Ennyiből megállapítod? Képzeld nekem 10 éve ilyen, és egészséges vagyok. Azért, mert más betegséget nem ismersz a rákon kívül még nem jelenti azt hogy az a bajod.
2/5 anonim válasza:
A rák pont tünetmentes, késői időszakban tünetes! Rákszűrésre jársz évente? Mert ha az negatív akkor ne aggódj.
Lehet inkább egy ciszta vagy csak bent maradt tüsző (nekem az volt a gond) vagy gyulladás, sőt lehet spontán peteérés is. Hüvelyi UH-van simán meg lehet nézni.
3/5 A kérdező kommentje:
Kissé hipochonder vagyok aztán sajnos sokszor alaptalanul is beképzelem hogy valami komoly bajom van! :(
2016. máj. 19. 16:22
4/5 A kérdező kommentje:
Jah amúgy tavaly nem voltam rákszűrésen,de amúgy rendszeresen járok.Legutóbb 2 éve voltam szűrésen.
2016. máj. 19. 16:24
5/5 anonim válasza:
A menstruáció előtt pár nappal normális az ilyen, nem kell aggódnod. Persze a kimaradt rákszűrést pótold, de szerintem nincs mitől félned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!