Véleményre lenne szükségem. Ezek a méhnyakrák jelei lennének?
Figyelt kérdés
Kezdem ott, hogy egyszerűbb lenne orvoshoz elmennem ez tény de a szüleimmel nem igazán jövök ki jól ilyen téren szóval ezt mellőzni szeretném ameddig tudom. Egy ideje nyálkás váladék jön ki belőlem általában fehéres, átlátszó ritkán sárgás de az aktusok után (mindig óvszerrel védekezünk, probléma még sosem volt) előfordul hogy pár cseppnek megfelelő véres váladék van a bugyimon. valamelyik nap azt vettem észre, hogy a váladék sárgásabb volt és vér foszlányok voltak benne, igazából egy kis vér csík nem igazán tudom körbe írni. Ugye az ovuláció miatt is nekem szokott váladékom lenni, az barnás véreses inkább, de úgy tudom,hogy az természetes és naptár szerint mindig időben van az ovulációm és ez váladékozás is. Utána néztem neten és az alapvető jelek közül csak a váladék színe az a stimmel és ez a vérzés szerűség. egyéb hasi fájdalmain nincsenek.2016. ápr. 26. 21:38
1/3 anonim válasza:
Ha már tünetei vannak, rég rossz. Lehet, hogy "csak" a méhnyak van kitéve olyan behatásnak, amit nem bír, ettől vérzik.
Mikor voltál utoljára szűrésen? Vagy olyan nagylány, hogy egyedül (vagy a barátod kíséretében) elmenj nőgyógyászhoz, oda akkor sem kell a szülő, ha kiskorú vagy.
2/3 anonim válasza:
Ehhez doki kell. Lehet csak sima gyulladás, de lehet komolyabb baj is. Nem jót jelent a vérzés.
3/3 A kérdező kommentje:
A vérzés nem olyan vérzés mint amikor megvan vagy amikor múlik hanem 1-2 kisebb cseppnek megfelelő a váladékban. De elfogok menni orvoshoz. Köszönöm,hogy írtatok!
2016. ápr. 27. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!