Mit tanácsoltok tejsavpótlásra?
Figyelt kérdés
Tobb mint egy éve küzdök nőgyógyszati problémával. Az orvosomnál sajnos gyakran látott beteg vagyok. Valami kiirtja a szervezetemböl a tejsavat és ezáltal mindig kiújul a hüvelygombám is. Már mindenféle gyógyszert es kúpot kiprobáltam de sajnos mindegyik csak ideiglenes megoldásnak tünik. Normafloret kell innom kb3 honapig meg minden harmadik nap el kell használnom egy lactofeelt. Megörjit már hogy nem mulik csípő es szúró erzest erzek szinte minden nap. Tudnátok ajánlani valamit ami nektek bevált? Folyásom van de fehér és nem sok. A dokim szerint nem lehet nemi betegség. Jo lenne ha írnátok pár sikertörténetet mert nagyon el vagyok keveredve. Szex kicsit fájdalmas de leginkább csak azért mert belülről teljessen ki vagyok száradva legalábbis ezt érzem.2016. máj. 17. 18:26
1/4 anonim válasza:
nekem gyógytea. Vált be harmadik neki futásra mire e magyaráztak hogyan mennyit stb
2/4 A kérdező kommentje:
Milyen gyogyteára gondolsz? Tudnál rola bövebben irni? Hol kaphato hogy kell elkésziteni és mennyit érdemes inni egy nap?
2016. máj. 17. 19:23
4/4 A kérdező kommentje:
Persze irhatsz nyugodtan. Örülnék neki ☺
2016. máj. 17. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!