Merjem használni vagy ne? Mit tanácsoltok?
Sziasztok! Multhet elején előjöttek a hüvelygomba tünetei,(duzzanat, viszketés, csomos folyás a hüvelykörűl) viszont orvoshoz nem tudtam elmenni vele, mert másnap pont megjött.. Ez alatt a pár nap alatt sima Canesten krémmel kenegettem a külső részt, viszont égő érzésem volt miután felkentem.. menstruációm elmult, tünetként pedig már csak a külső rész viszketése van, viszont folyásom még mindig nincs. Ma több nőgyógyászt is hivtam, sajnos egyik se tudott fogadni. Igy felhivtam a tini anbulanciat (16 éves vagyok, nem szűz) de ők viszont csak fel8tól-fel12ig rendelnek, igy ez is felejtős.. mert első vizsgálatom lenne, és senki nem tudna elkisérni. :(
szeptember 22. e után tudna egy orvos fogadni, de távkapcsolatban élek a párommal, és 19. én találkoznánk, ráadásul évfordulonk lenne.. Gumiban esetleg lehetne szexelni? vagy semmiképp? nem szeretném természetesen megfertőzni, meg nem életbe vágó, csak mégis.. 2honaponta találkozunk.:) Canestem Combi krémben gondolkozok, de elvileg csak 18 éves kortol ajánlott használni, és emiatt.nem tudom, hogy nekem kiadják e patikában. Ha esetleg elmult volna a gond (bár kétlem hogy pikk-pakk magától elmuljon) nem fog károsodást okozni, vagy egyéb gondot? Valami házi módszer esetleg? Természetesen nőgyógyászhoz mindenképp elmegyek.
Szerintem ne kenegesd magad, hanem menj el nőgyógyászhoz.
Nincs nálatok sztk? Odamész, bejelentkezel és cső. Vagy magán doki?
Gumival szexelhettek, ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!