Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti mit használtok vagy mit...

Ti mit használtok vagy mit tanácsoltok nekem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok öt éve menstruálok és az utóbbi 2 évben nagyon erősek a görcseim. Magas a tűrés határom de ez a 2-3-4 nap ami görcsel telik kikészít. Mielőtt megjön előtte egy héttel is van egy enyhe görcsölésem de amikor megvan az borzalmas. Nekem az algoflex m és a buscopan semmit nem használt az advil kb 1 óráig szüntette meg a görcsöket a no-spa az valamennyire hat de nem teljesen.

A segítségeteket szeretném kérni hogy mit tegyek mert ez már nem állapot.

Mit javasoltok vagy ti mit használtok?

Előre is köszönöm a válaszokat

2015. jan. 26. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Én egyszerre veszek be egy no-spat és egy alopyrint, akkor amikor érzem, hogy kezd fájni. Ez teljesen hat. De ha már akkor veszem be, amikor már fáj, akkor nem nagyon.

Ha nagyon elviselhetetlen, akkor érdemes nőgyógyászhoz menni. Nekem kiderült, hogy cisztám van és attól fájt annyira.

2015. jan. 26. 21:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Még nem voltam nőgyógyásznál és szűz vagyok. Mit csinál velem ha ezzel a tünettel elmegyek hozzá?
2015. jan. 26. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
A legeslegjobb a forró vizes palack vagy borogatás a hasra. Nekem azonnal megszünteti a görcsöket.
2015. jan. 26. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:

A nőgyógyászról beszélgess anyukáddal.

Van gyerek nőgyógyász is.

2015. jan. 26. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Flector port szoktam bevenni. (vényköteles)
2015. jan. 27. 05:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha elmész dokihoz először alaposan kikérdez a problémáról, aztán megvizsgál. Mondd meg neki hogy még szűz vagy, így még óvatosabb lesz. Ne aggódj, nem fáj egyáltalán.
2015. jan. 27. 07:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Menjetek tini nőgyógyászhoz, ha van a közelben, de mindenképpen női orvost keresnék első alkalomra feltétlenül.
2015. jan. 27. 11:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez a forró vizes borogatás/palack/tusolás semmit nem hat:) Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 28. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Az sem ha tornázol?
2015. jan. 28. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!