Milyen természetes gyógymódot ismertek a menstruációs ciklus beállításához?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nagyon rendszertelen a menstruációm annak ellenére, hogy már 5 éve menstruálok. Utoljára február 24-én jött meg.Fogamzásgátlót nem igazán szeretnék szedni, inkább valami gyógynövényre gondolok.2016. máj. 11. 21:54
1/4 anonim válasza:
Orvos is nehézkesen állítja be nem hogy te magadnak :) menj el dokihoz en se bírom a gyógyszereket de fel evet ki írtam amíg be állt :) es nem volt rossz egyáltalán sőt néha élveztem is :)
2/4 anonim válasza:
Fogamzásgátló nem is fogja beállítani, az kikapcsolja a ciklusodat, és egy mű ciklust hoz létre. Tehát azt semmiképp se szedj, mert amikor majd abbahagyod, ugyanolyan szar lesz a ciklusod.
Próbálkozz teakeverékekkel, egészségesen táplálkozz, sportolj.
3/4 anonim válasza:
Utolsó
Akkor ezek szerint en a kivétel vagyok
Fel évig szedtem abbahagytam es azota is 28-29 naposak a ciklusaim
4/4 anonim válasza:
Nehogy beszedd azt a szar fogamzásgátlót, ne tedd tönkre magad vele. Majd beáll idővel, de egy nőgyógyászhoz azért nem ártana elmenned, hogy kizárja az esetleges problémát. Emellett élj egészségesen, sportolj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!