Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez még menstruáció? (többi lent)

Ez még menstruáció? (többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves korom óta menstruálok. az első ciklusom után hamar beállt szabályosra. soha nem késett és nem jött meg hamarabb. szinte napra pontos volt. most 16 éves vagyok (szűz) ugyan a ciklusaim még mindig napra pontosak, de már nem 4-5 naposak hanem csak 1-2. fokozatosan lett ilyen. volt h 3 napos volt. szóval ez így még kényelmesebbnek is mondható, de attól tartok hogy ez nem egészséges. régen betétet (néha tampont is) használtam. mára már olyan kevés vér folyik hogy az szinte már nem is vér. csak tisztasági betétet szoktam használni, és az sem tellik meg vérrel

2016. máj. 8. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Tisztáznunk már valamit. A ciklus az az időszak, ami két menstruáció első napjai között telik el. Ez általában 28-35 nap.

Tehát amiről te beszélsz, az az,hogy a menstruáció tart 1-3 napig.

Szerintem ez annyira nem normális, de ha minden hónapban megjön, és véres, tehát nem barnázás, akkor nincs gond.

Dokival beszélj esetleg, de nem hinném, hogy bármi gond van.

19L

2016. máj. 8. 19:14
 2/3 A kérdező kommentje:
ma reggel megjött, és már nem vérzek. ez kb fél nap volt. kicsit aggódok. de köszi:)
2016. máj. 8. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk durva, nekem fogamzásgátlóval is "csak" 3-4 napra csökkent az 5-7 napos mensiidő. 😝

Dokihoz menj el a biztonság kedvéért. Kérd ki a véleményét.

2016. máj. 8. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!