Kinek, mennyire kényelmetlen a menstruáció?
Mennyire vagytok rosszul olyankor, mit nem tudtok csinálni?
Teljesen felborul minden?
Előtte nap fáj a hasam, az első napon néha szédülök, elájulok. Utána már jobb. Egyébként mindent ugyanúgy csinálok, mintha nem lenne meg a vérzés. Lovagolni is megyek így, barátomnál is vagyok olyankor, csak nincs testi kapcsolat. Tampont használok, így nem zavar maga a vérzés, mivel nem érzem, ahogy folyik.
19L
Előtte pár nappal már hisztis vagyok, semmi sem jó. Menstruációs fájdalmaim nem nagyon szoktak lenni, de hasmenés és ebből következően hascsikarás igen, ami hát ugye elég kellemetlen, ha nem otthon van az ember (és sajnos 7-ből 5 napon viszonylag sokáig nincs otthon az ember :D).
Sok szénhidrátot eszek, főleg ilyen reggeliző pelyhek formájában. Szerencsém, hogy amúgy madárétkű vagyok, mert ilyen 3000 kalóriat sztem simán beviszek a szervezetembe, ez meg ugye bűntudatot okoz... Szerencsére ez sem tart tovább 7 napnál, átlag 5 nap szokott lenni.
Nekem általában a melleim feszülnek Es néha a hasán faj
Amugy meg semmi
De en mondjuk szeretem hogy menstrualok !
Lehet fura de mindig szoktam várni hogy mikor jon meg
Nem tudom !
Lehet ez Azert van mert meg csak 13 vagyok es meg nem tudom a hatranyait de nem tudom
Valamiért szeretem ha megjön mert …nem is tudom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!