Missed ab. után, kinek hogy állt helyre a menstruációja?
Figyelt kérdés
Február 1-jén elment a babánk 8hetesen, művi befejezéses műtétem is volt. A vérzésem 4 héttel később meg is jött, de azóta kész káosz. Áprilisban 5 napot késett, majd 17 napig tartott. (Voltam már a 8 napon kórházba Ergam cseppet kaptam) Közben az április menstruációmmal, elkezdtem szedni a fog.gátlót. Így most megint megjött, ahogy azt előre tudtam. Viszont ma délelőtt semmi vérzés, de délután újból elkezdtem vérezni. Az orvos azt mondta ne idegeskedjek, ez a vetélés miatt van (lehet) 3-4 hónap mire helyre áll. Aki ezen már túl van, kérem segítsen. Mikor fog újra helyre állni? Kinek mikor állt be rendesen a havija? Másnak is erősebb másabb lett a vérzése?2016. máj. 2. 20:43
1/2 anonim válasza:
28 napos, rendes ciklusaim voltam, aztán nekem a missed ab után 5 héttel jött meg és onnantól 28 napra jött meg mindkétszer. De úgy volt, hogy most már nem egyből piros vér volt, hanem két nap rózsaszínezés. Aztán már megint terhes voltam. Most jött meg újra szülés után (6,5 héttel) és rendes piros vér van megint. Kíváncsi leszek, hogy lesz majd a dolog később.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia. Igen nekem is 28 napos ciklusaim voltak a terhességem előtt. 1-2 nap eltérés persze néha volt.
Most viszont kész káosz, azt gondoltam, hogyha elkezdem a fog.gátlót szedni az majd beállítja. Most még várok egy hónapot, ha nem rendeződik akkor visszamegyek hormon vizsgálatra, de ezért is írtam ide, hogy kinek milyen tapasztalata volt. Mert tudom hogy 3-4 hónap is kell mire megint a helyére áll minden. Csak ilyen az ember pánikol.
2016. máj. 3. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!