Missed Ab utáni menses-nél már lehet tampont használni? Kinek mikor jött meg a menstruácioja a mütét után?
Jövöhéten lesz 4 hete hogy missed abom volt:)
Lehet hogy jövöhéten megjön a menstruáciom akkor már használhatok tampont?Mütét után betétet hasunáltam.Kinek mikor jött meg a mütét után a mensese?Mütét után vérezgettem meg barnáztam is.Pont nyaraláson leszek..Köszi
Es miert kell azt smiley-val irni,hogy missed ab-od volt,talan olyan jolesett?A baratnomnek mar ketto is volt iden,de o sajnos nincs ilyen jo passzban mint te,azt se tudom hogy vigasztaljam szegenyket.
Vigyel magaddal tampont a kirandulasra,nem nagy dolog,nem is nehez,legyen nalad,ha netalan megjonne...
Szerintem az csak elírás. 8-as helyett 9-est ütött...
Ha a műtét utáni vérzés már elmúlt és ez már az esedékes mensid, akkor használhatsz.
Lehet véletlenül elnyomta a gombot a billentyűzeten.
Amúgy simán lehet tampont használni, de nem valószínű, hogy meg fog jönni. 6-10 hét is eltelhet.
A francba szomoru fejet akartam bocsi mindenkitöl
Nagyon rosz volt akartuk a babát nagyon két évet vártunk rá.Mégegyszer bocs
Ugyan már, nem kell bocsánatot kérni, megesik, néha nekem is félremennek a betűk...
Sajnálom, ami veletek történt, remélhetőleg a következő már szép egészséges kisbabává fejlődik!
Nekem már többször is volt. Olyan 4-6 hét között jött meg először. Azt mondják, hogy első alkalommal inkább betét és csak utána tampon, de mindig tampont használtam az elsőnél is.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!