Terhes anyukám? Vagy cska klimaxol (ni fog)?
Ha csak most kezdte a sportolást, az olyan gyorsan nem boríthatja meg a szervezetét! szerintem beszéld meg vele, hogy az edzés helyett inkább sétáljatok együtt ma, akár együtt is megvehetitek a tesztet! Az orvosnak meg meg kell vizsgálnia!
Nagyon jó, hogy ilyen vagy! Anyukád is biztosan szeret nagyon téged! Jobb ha megbeszélitek ezeket, így mindketten megnyugszotok, ami akár többet használ, mint egy kiadós edzés! Maradj ilyen!
Tegnap este miután lejöttem a netről mondtam neki h majd tesztelni kéne..de nem tetszett neki az ötlet..ma viszont délután megvettem és felhívtam h majd hnap reggel tesztelünk:) És nagyon örült neki. Orvoshoz iselmegy..csak mikr elent nem kapot időpnto..és md most visszamgy..dehnap reggel meg lesz a tesztelés is.
És köszi h ennyien dícsértek és bíztattok, nagyon jol esik:) És am a ti bisztatásoknak köszönhető h ma megvettem, mert ha nem mondjátok akkor anyának sikerült volna lebeszélnie, nagyon örülök h ennyien segítettek:)
Ám a mai edzsésről lebeszéltem..hnap meg majd a h tudok feljövök és elmondom az eredményt:)
És köszi mindent:)
Nah ma reggel megcsináltuk a tesztet és negatív lett.
De am nem tom h akkor mér tlehet ez..mer tmost se jött még meg neki igazán..cska nagyon kicsit..És jövőhéten megy orvoshoz.
Köszi nektek mindent, meg h így érdeklődtetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!