Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes anyukám? Vagy cska...

Terhes anyukám? Vagy cska klimaxol (ni fog)?

Figyelt kérdés
47éves. Legutóbb aug.25-én volt meg neki..és a ciklus általába 25napos, v annál kevesebb. Most 18-a óta vérezget..de szinte csak pecsétes..van neki állandó barátja, és néha megszakításosan védekeznek..én tudom hígy terhes lehet..de hiába mondom neki..nem hallgat rám..Tudom h nem vagytok josok, me gilyesmi:) De biztos több a tapasztalatok mint nekem..mert én csak 16vagyok..tehát még terhes se voltam..Viszont azt mondja anya h fáj a melle..Majd elmegy orvoshoz..mer tő se tudja h most ez azér tvan e h már elfog neki végleg múlni, vagy hogy terhes..Szerintetek mire van nagyobb esély? Előre is köszönöm a segítséget.
2008. szept. 23. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak most kezdte a sportolást, az olyan gyorsan nem boríthatja meg a szervezetét! szerintem beszéld meg vele, hogy az edzés helyett inkább sétáljatok együtt ma, akár együtt is megvehetitek a tesztet! Az orvosnak meg meg kell vizsgálnia!

Nagyon jó, hogy ilyen vagy! Anyukád is biztosan szeret nagyon téged! Jobb ha megbeszélitek ezeket, így mindketten megnyugszotok, ami akár többet használ, mint egy kiadós edzés! Maradj ilyen!

2008. szept. 24. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
na mi ujság, ird meg mi lett a teszt eredménye: gondolom holnap csináljátok.
2008. szept. 24. 19:08
 13/15 A kérdező kommentje:

Tegnap este miután lejöttem a netről mondtam neki h majd tesztelni kéne..de nem tetszett neki az ötlet..ma viszont délután megvettem és felhívtam h majd hnap reggel tesztelünk:) És nagyon örült neki. Orvoshoz iselmegy..csak mikr elent nem kapot időpnto..és md most visszamgy..dehnap reggel meg lesz a tesztelés is.

És köszi h ennyien dícsértek és bíztattok, nagyon jol esik:) És am a ti bisztatásoknak köszönhető h ma megvettem, mert ha nem mondjátok akkor anyának sikerült volna lebeszélnie, nagyon örülök h ennyien segítettek:)

Ám a mai edzsésről lebeszéltem..hnap meg majd a h tudok feljövök és elmondom az eredményt:)

És köszi mindent:)

2008. szept. 24. 19:44
 14/15 A kérdező kommentje:

Nah ma reggel megcsináltuk a tesztet és negatív lett.

De am nem tom h akkor mér tlehet ez..mer tmost se jött még meg neki igazán..cska nagyon kicsit..És jövőhéten megy orvoshoz.

Köszi nektek mindent, meg h így érdeklődtetek:)

2008. szept. 25. 19:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi lett anyukádal és orvoshoz menéssel?
2021. aug. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!