Terhes anyukám? Vagy cska klimaxol (ni fog)?
Ma elment az orvoshoz de nem vizsgálták meg. Hnap veszek neki tesztet..csak azt se tom milyet vegyek..d emajd megoldom, mert jár súlyzozni..vagyis mos tkezdte..és ha terhes akkor az nem tesz jot sztem se neki se a babának..Meg ha terhes akkor én odafigyelek rá h megkapjon minden szükséges táplálékot, meg nem hagyon cipekedni. Mert nagyon féltem..baj van a veséjével..és ezért féltem ennyire, meg amugy is,mert szeretem..
És köszi a választ:)
47 évesen szerintem tuti nem klimaxol.
Viszont előfordulhat, hogy felborult a ciklusa, pl. ha intenzívebben kezdett el sportolni.
Anyukád elég idős már ahhoz, hogy egyedül is el tudja ezeket intézni, illetve vállalja a felelőséget, ha teherbe esett.
Szerintem 47 évesen már tudja egy nő, hogy lehet-e terhes, avagy sem.
Vegye meg ő a tesztet, hisz te amúgy sem csináltathatod meg neki!
22 hetes kismama
Hát az egy dolog h nem csinálhatom meg neki..de legalább megnyugodnék ha tudnám h minden rendbe van..és én csak délután tudom megvenni neki iskola után..de hnap megy súlyzózni..de majd megkérem sztem h ne menjünk..h halasszunk v vmi. Ám most kezdte a súlyzozást..tehát ettől nem borulhatott fel..mert hétfőn volt először..régen is csinálta..d emost kezdte ismét.És most ezen agódok h megerőlteti magát..és ne h nagyobb baja legyen a veséjének. Azt is tudom h túlzottan magmara vállalom az ő problémáját..de annyira szeretem h egyszerűen nem hagy hidegen.
Köszönöm h már ilyen rövid idő alatt ilyen sok válasz érkezett, sokat segítettek:) Mostmár legalább tudom h hol és milyen tesztet keressek..meg h mikro végezze el.
Most megyek lefekeszek..majd hnap mesélek..és hnap tán meg a elmondom a teszt eredményét:)
Köszii:)
Ám ha meg lesz az anya-lánya kapcsolat akkor biztos olyan lesz, ez csak természetes:)
Nagyon rendes lány vagy, hogy így törődsz anyukáddal. :)
Csak ismételni tudom a többieket: teszt, és menjen el orvoshoz!
Le a kalappal előtted!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!