Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy eshettem teherbe? 20/L

Hogy eshettem teherbe? 20/L

Figyelt kérdés

Március 20 an voltam együtt fiúval, egy éjszaka. Régóta randizgattunk de szex sose volt, ez volt ezzel a fiúval az első és utolsó is. Ő a második fiú akivel szexeletem egyszer az életben. Most van április vége és 10. napja hogy késik a menstruációm. Vettem egy tetszett az pozitív lett.

De hozzá teszem a fiú nagyon oda figyelő volt nem csináltuk óvszer nélkül egyből felúhúzta. Szex után kérdezem hogy nem lyukadt ki. Mutatta hogy nem, és nyugtatott hogy nem lyukas a gumi. Eltelt egy hónap ez után nem is találkoztunk utána már nem is beszéltünk. De nem vagyunk haragban egymással. Most 1 hónap múlva mégis terhes vagyok.

Mi lehetett a baj az óvszerrel? Most mi legyen, ? Ráírtam a fiúra azt mondja semmi probléma nem volt a gumival és hogy ez tuti. 3 nap múlva megyek dokihoz. Mit tegyek hogy higgye el az ő gyereke. Azt hiszi nem vagyok terhes mert ő tudja hogy a gumi jó volt?

Mi lehetett a gond a gumival? Van olyan aki hasonlóan járt volna? A fiú folyamatosan a fejemhez vágja hogy a gumi hibátlan volt.

2016. ápr. 29. 13:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán nem rakta be óvszer nélkül, akkor nem lehetsz terhes.

Késhet más miatt is, a tesztek pedig nem 100% megbízhatóak.

Az a biztos, ha elmész orvoshoz, és ő majd megmondja, hogy mi a helyzet.

2016. ápr. 29. 14:02
 2/19 anonim ***** válasza:

Egyetlen egy eset lehetséges ha valóban felhúzta időben, mégpedig, hogy NEM volt hibátlan a gumi.

Én nem hiszek abban, hogy hibátlan gumival teherbe lehet esni. Ilyen nincs. Az vagy kiszakadt, vagy fel sem húzta, vagy nem időben. Bár te is nyilván ott voltál, látnod kellett.

Azt neked kell eldöntened mit akarsz csinálni, ebben nem adhatunk tanácsot.

2016. ápr. 29. 14:05
 3/19 anonim ***** válasza:

1. Ha a teszt pozitív, akkor mindenképpen menj orvoshoz, mert vagy terhes vagy, vagy lehet esetleg petefészekciszta is.

2. Attó, hogy az óvszer látszólag rendben volt, még lehetett valami hibája. Ha terhes vagy, akkor eldöntöd, mi legyen a gyerekkel, megtartod-e.

3. Ha terhes lettél, akkor a fiúnak nem elhinnie kell, hogy ö az apa, hanem válalni a felelöséget.

4. Ha nem hiszi, akkor egy bírósági apasági vizsgálat eldönti, viszont akkor a vizsgálat díját neki kell fizetnie - meg a gyerekre a gyeretartást is.

2016. ápr. 29. 14:06
 4/19 anonim ***** válasza:
Amúgy hány naposak a ciklusaid? Mert ha most 10 napja késik, akkor április 20-ra vártad. Előtte pont egy hónappal voltatok együtt, szóval 30 napos ciklussal számolva is pont vérezned kellett volna azidőtájt mikor szexeltetek. Hacsak nem 40 naposak a ciklusaid...
2016. ápr. 29. 14:09
 5/19 anonim ***** válasza:

A doki és a vérvétel a tuti. Lehet mástól is pozitív a teszt illetve késést okozhat. Hány tesztet csináltál? Milyen márkától?

Hogy ellenőrizte? Csak úgy ránézett vagy a vizes módszerrel?

Amúgy nem ő dönti el hogy az övé-e hanem a dns teszt és a bíróság.

2016. ápr. 29. 14:35
 6/19 anonim ***** válasza:
Lehetséges nem mindegyik óvszer 100%-os lehet rajta olyan mini lyuk amit sem te sem ő nem vett észre,de pont elég volt ahhoz,hogy terhes légy .
2016. ápr. 29. 14:42
 7/19 A kérdező kommentje:
Az egész így történt: ő beakarta rakni nekem először simán én mondtam és óvszer. Ő mondta nyugi itt van. És felúhúzta magának előttem. Utána szex után szex végén levette mutatta hogy nem volt lyukas amit láttam, ezt követően ki dobta a kukába a gumit. 28 naposak a ciklusaim álmában de változó mert nem állt be rendesen. De tudom hogy ebben a hónapban meg kellett volna jönnie már. És 10. csúszás sosem volt. Terhességi jeleim vannak plusz ➕ ott van az expection teszt meg egy másik márkájú. Folyamatosan hányingerem van.
2016. ápr. 29. 15:28
 8/19 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy felhúzta?
2016. ápr. 29. 19:58
 9/19 anonim ***** válasza:

Valami itt nem stimmel.

28 napos ciklussal, és mostani 10 napos késéssel számolva március 21-én menstruáltál utoljára. Mert akkor onnan kell számoljad ha tudod, hogy ma 10 napja késik.

Abból a 20-ai aktusból nem igazán lehetsz terhes, ha utána meg egy napra rá még meg is jött!

Vagy valamit elszámoltál, vagy nem jól emlékszel.

2016. ápr. 29. 20:21
 10/19 A kérdező kommentje:
Marc 15 volt meg utoljára. És Marc 20 voltunkba együtt
2016. ápr. 30. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!