Kicsit ideges vagyok, bár lehet hogy fölösleges! Szerintetek teherbe eshettem?
Múlt héten voltunk együtt a párommal 2x, először nem tette be nekem, mert én kényeztettem aztán 2 nap mulva gumival voltunk együtt. Előtte sokáig nem voltunk együtt. Ma kéne hogy megjöjjön a havim. Melyik időszakba eshet egy nő teherbe?
a peteérésen már rég túl voltam mikor együtt voltunk szerintem. végülis még megjöhet ugye? Ja kb 3 hónapja nem szedek gyógyszert, mert gondjaim voltak vele, és 4,5 évig szettem és én ugy tudom hogy több hónap kell ahhoz hogy kitisztuljon a szervezetből. szerintem még védett vagyok ugye??
Védett biztos NEM vagy. Azonnal, hogy abbahagyod a gyógyszert nem vagy védett. Az egy dolog, hogy abbahagyás után is okozHAT gondokat a teherbeesésben, de nem feltétlen okoz, és nem tudhatod előre, hogy neked fog vagy se.
egy nő BÁRMIKOR teherbe eshet a ciklusa alatt, de nyilván a ciklus közepe táján a legvalószínűbb
a menstruációd még nem is késik, ne pánikolj, mert attól is csak késni fog
3 nap késés alatt ráadásul nincs is szó igazi késésről, csak egy kis ingadozásról
tesztet is csak akkor érdemes csinálni, ha min egy hetet késik
szóval nyugi, nincs semmi baj, meg fog jönni
ha nem akarna megjönni, az lehet, hogy még a foggátló hatása, de azt mondják, hogy 3 hónap alatt ált kiürül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!