Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy eshettem teherbe így?
Szóval március 20 an voltam együtt fiúval, egy éjszaka. Régóta randizgatunk de szex sose volt ez volt ezzel a fiúval az első és utolsó is. Ő második fiú akivel szexeletem egyszer. Most van április vége és 10. napja hogy késik a menstruációm. Vettem egy tetszett az pozitív lett.
De hozzá teszem a fiú nagyon oda figyelő volt nem csináltuk óvszer nélkül egyből felúhúzta. Szex után kérdezem hogy nem lyukadt ki. Mutatta hogy és nyugtatott hogy nem. Eltelt egy hónap ez után nem is találkoztunk utána már nem is beszéltünk. De nem vagyunk haragban egymással. Most 1 hónap múlva mégis terhes vagyok.
Mi lehetett a baj az óvszerrel? Most mi legyen, ? Ráírtam a fiúra azt mondja semmi probléma nem volt a gumival és hogy ez tuti. 3 nap múlva megyek dokihoz. Mit tegyek hogy higgye el az ő gyereke. Azt hiszi nem vagyok terhes mert ő tudja hogy a gumi jó volt?
Mi lehetett a gond a gumival? Van olyan aki hasonlóan járt volna?
Nem ismerem a részleteket és nem is rám tartozik. Viszont ha utána levette a gumit és megujjazott, akkor esetleg kerülhetett ondó a kezére, amit így bejuttathatott véletlenül.
Én se hinném el a srác helyében, hogy ővé a gyerek DNS teszt nélkül
Remélem sikerül megoldanod ezt a kérdést.
27F
Haha ezen jót nevettem :D
Meg is érdemlitek.
Csak hogy tudd, az abortusz gyilkosság.
Legközelebb meggondolod, hogy r_banckodj-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!