Mennyire kínos, hogy még csak most készülök először nőgyógyászhoz? Mire kell számítani?
Figyelt kérdés
Idáig nem mertem, félvállról vettem ezeket a dolgokat sajnos, de nem szeretném tovább halogatni, viszont még mindig félek.. 23.l2016. ápr. 26. 11:44
1/5 anonim válasza:
Félsz, de mondhatni alaptalanul. Elmész, túl leszel amin túl kell és megnyugszol. Ennyi.
2/5 anonim válasza:
Miért is lenne ez kínos?
Ha fogorvoshoz először mennél most azt is kínosnak éreznéd?
Mi a különbség a kettő között (mármint abban, hogy "csak" most mész?)
Amúgy a protokoll szerint is 23-24 éves kor körül "illene" elmenni először egy szűrésre...
3/5 anonim válasza:
Szerintem keress egy női orvost, elötte azért könnyebb az egész meztelenkedés és a beszélgetés is.
4/5 anonim válasza:
Ha még szűz vagy akkor semmi gond. Lehet meg se vizsgál. Ha már élsz nemi életet (ha igen mióta?) mert azt megkérdezi és nálunk pl. hihetetlen kedves a női doki, mégis az egyik barátnőm 4évvel az első szex után ment, akkor finom mondta hogy jobb lett volna járni évente, mert jobb megelőzni a dolgokat, de most már évente járjon!
5/5 anonim válasza:
Én 21 évesen mentem először, semmi problémát nem csinált belőle a doktornő, nagyon kedves volt, mondta mikor mit csinál, milyen érzés lesz, stb. Nem voltam szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!