Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El kellene mennem nőgyógyászhoz?

El kellene mennem nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves lány vagyok és még nem menstruálok. Az osztályban már minden lány igen és ezt nagyon furcsálom. Anyum 18 évesen kapta meg, nővérem 15 évesen. Nem szoktak lenni görcseim, viszont szagtalan fehér folyásom igen már kb egy fél éve ( ha nem több). Szerintetek mit tegyek? Értelmes válaszokat kérnék ha lehet.
2016. ápr. 17. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Örüljél neki én nekem 10 évesen jött meg bár ne jött volna.
2016. ápr. 17. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Simán üthettél anyukádra, az ilyesmi öröklődni is tud. Én várnék a helyedben 18 éves koromig. A folyás jó jel, lehet meg fog jönni.
2016. ápr. 17. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Azert megkerdeznek egy orvost, biztos, ami biztos.
2016. ápr. 17. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha lehet akkor nem is nagyon szeretnek menni nőgyógyászhoz mert félek .. de hát akkor várok, remélem majd nem suliba fogom megkapni vagy valahol ahol sok az ember :D
2016. ápr. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!