Mindig ugyanahhoz a nőgyógyászhoz kell mennem, ahol fel vannak jegyezve az adataim?
Figyelt kérdés
Most fogok menni először, gondolom feljegyzi majd az adataimat. Ha utána mondjuk máshova akarok menni az gond? Az a másik orvos fogja látni, hogy előtte nem nála voltam?2015. júl. 10. 11:25
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell mindig ugyanahhoz menned. Első alkalommal viszont nagyon ajánlanám a női orvost!
3/3 anonim válasza:
Én eddig háromszor voltam, három különböző nőgyógyásznál.
Az első kettő a megyei kórházban volt, a harmadik pedig az sztk-ban. (ua város) Az itteni doki kinyomtatva ideadta a másik kórházban végzett citológia eredményem.....
Így már kétszer is meg van, ..de minek?
Szóval látja.
De úgy is jártam már, hogy ugyanabban a kórházban, adott szakrendelésen (nem nőgyógyászat), látta a másik szakrendelésen lévő cuccaimat.
Szóval látnak azok sok mindent, csak mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!