Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz kéne mennem?

Nőgyógyászhoz kéne mennem?

Figyelt kérdés

Tegnap lefeküdtem a baratommal. Két menet volt, de már a második előtt éreztem, hogy valami nincs rendben, mert kissé kezdett fájni a bejáratom kölül. Ma reggel arra keltem, hogy nagyon fáj már önmagában is, de ha vizelek, elviselhetetlen. Es mellé valamilyen sárgás váladék is folyik (ami gondolom vizelet). Ezelőtt sosem voltam nőgyógyásznál és félek is elmenni. De ilyen esetben el kéne, vagy csak kidörzsöltem es elmúlik magától is?

A másik. Az első aktus után a barátom nem találta a gumit, ami hát persze, hogy bennem maradt. Jó mélyen. De hamar kiszedtem és elmentem vizelni. Ettol lehetséges, hogy terhes leszek?

2016. febr. 28. 21:49
 1/5 anonim válasza:

hogya francba maradt benned a gumi?

azt hiszed ha "vizelsz" attól a hüvelyedből eltünnek dolgok?

2016. febr. 28. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menny el nőgyógyászhoz. Ha szexhez van eszed akkor ahoz is legyen.Jó persze nehéz elmenni, de hát eddig senki nem halt bele...
2016. febr. 28. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

A hüvely meg a húgycső 2 külön dolog... Semmi köze a pisilésnek a spermákhoz.

És vegyél be esemény utánit is. Azt úgyis csak a nőgyógyász írhatja fel akinek meg kéne mutatnod magad.

2016. febr. 28. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásznál majd azt is kérdezd meg, hogy hogyan lesz a kisbaba.
2016. febr. 28. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy nem vetted észre, hogy benned maradt? Ez elég érdekes. Esemény utáni is kellett volna ezek után nagy az esély rá, hogy terhes vagy.
2016. febr. 28. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!