Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap mennem kell nőgyógyászhoz és Félek, hogy terhes vagyok! (? )
Figyelt kérdés
Nem emiatt megyek egyébként.Fogamzásgátlót szedek egy éve,utoljára október másodikán voltam együtt fiúval,védekeztünk óvszerrel is(pont nemrég hagytam abba az antibiotikumot akkor).Az óvszer nem szakadt ki,legalábbis nem tudok róla.Azóta háromszor jelentkezett már a megvonásos vérzés.2015. dec. 17. 21:26
1/5 anonim válasza:
szerintem nem
de nem kunszt megkérdezni, ha holnap úgy is mész...
2/5 anonim válasza:
Mégis hogy a retekbe lehetnél terhes?
4/5 anonim válasza:
Nyugi, ha csak nem te lettél az utolsó havi óta a következő Szűz Mária, akkor nem vagy az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!