A barátnőm most nyáron lesz 15, és már antibébi tablettát szed. Lehet valami baja?
Tény nincs lányom. Nincs 14-15 éves gyerekem, de lesz.
S én akkor is vallom ha ettől liba vagyok,hogy egy ekkora gyereknek sem a farka sem a vére után kell mennie. Az élet nem itt kezdődik,hogy iszunk, dohányzunk baszunk....
Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben.
S van gyerekem akik megbíznak bennem és én is megbízhatok bennük.
Egyem a szived...én arra gondoltam, hogy ha már megtiltani nem lehet, mert nem hallgat az emberre, akkor legalább ne essen teherbe.
Nem lehet mindig velük az ember, és ha nem tudjuk meggyőzni, hogy várjon még a sexel, akkor legalább egy nemkívánt terhességtől megóvjuk azzal, hogy őszintén el meri mondani, hogy ő már nemi életet él és szeretne védekezni.
Ha a gyerekem ezzel állna elő, biztos megpróbálnám lebeszélni, de ha nem megy nem állok neki körmöm szakadtáig tiltani, mert azzal csak azt érem el, hogy nem lesz őszinte, megkerül. Legalább ha meggyőzni nem, megóvni egy mégnagyobb gondtól meg tudom.
Sorry, nem az én hibám, hogy nem éred fel ésszel, hogy vannak dolgok, amit egy tininek hiába tiltasz, mégis megy a feje után... Nehogy korán légy nagymama a felfogásod miatt.
Igen, épp erre céloztam.
Ez a kis 13 éves sem az anyjához fordult, hanem megkerülte...
Jobb tényleg, hogy nem tud róla az anyja, hogy mire készül??
Ezt értsd már meg: Ha már nem lehet lebeszélni, legalább meg kell óvni!
Úgy érzem falnak beszélek. Vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni.
Nem a kérdező szedi a tabit. Lehet a lány aki szedi az anyjához fordult. Nem derül ki a kérdésből.
Egy biztos bizalommal sokszor többet lehet elérni és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!