A barátnőm most nyáron lesz 15, és már antibébi tablettát szed. Lehet valami baja?
Nálunk is hasonló.
Idén diplomázom...
Szüleim, akikkel együtt élünk idősek.
Tavaly mikor összeházasodtunk azt mondtam a gyerek témára, hogy kb 5 év. Persze ez sokmindentől függ.
Egy biztos, nem szertnék úgy járni, mint sokan itt a GYK-n is, megszülik a gyereket, utána meg sírnak, hogy tartozások vannak, pénzük nincs, és jaj mi lesz.
Nem lehet persze mindenre felkészülni, de azért egy-két dologra igen.
Minek kell beleszólni abba, hogy ki mikor vállal gyereket?
Jobb, ha egy szegény családba születik, mikor 2-3 év múlva mindene meglehetne? Inkább akkor szülessen..
81%os emberke nagyon szűk látókörű, csak sajnálni tudom.
Ha tudnál olvasni nem mondtam meg neki mikor vállaljon gyereket. Csak annyit jegyeztem meg,hogy már benne van a korban. tetszik nem tetszik egy nőnél nem csak az anyagiak az egyéb jó lét határozza meg,hogy meddig ideális szülnie hanem az a bizonyos biológiai óra is. Nem érdemes 26 évesen 6-10 éveket várni,mert 30 felett már gyakrabban léphetnek fel komplikációk mind terhesség mind szülés alatt.
Csak erről szóltam én. De a kérdés nem is ez volt.
Szerintem nem egsézséges 14 évesen hormontartalmú szereket szedni sem lánynak sem fiúnak. Én csak sarkítva írtam le a lehetséges következményeket. De kérdezz meg egy nőgyógyászt ő sem fogja azonnal ezrét a lehetőséget javasolni ha szakmájában tényleg a toppoon van. Szerintem a másik 26/l válaszolónak sem javasolta először...
Írta a 26 éves nő, hogy lassan babaproject lesz. Szerinted ezt 10 év múlvára értette?
Én tényleg sajnállak, butus vagy... :(
És ezt persze Te fogod eldönteni. Igaz?
Ott fog kijátszani ahol csak tud, ha így állsz hozzá...
Szánalmas liba vagy 82%-os aki csak visszatámadni tud.
No comment az agyi kapacitásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!