Lányok antibiotikum kúrán vagyok túl két napja, és most problémám van odalent!?
Figyelt kérdés
elolvastam a betegtájékoztatót, írja hogy az antibiotikumtól lehet gombás fertőzésem. hihetetlenül kellemetlen, nekem még nem volt ilyenem. mi a teendő vele? canesten krém magában gondolom nem elég? vegyek olyat amiben hüvely tabletta is van? L/282016. ápr. 20. 11:58
1/14 anonim válasza:
Legegyszerűbb a doki, ő megmondja hogy kell-e krém és kúp együtt. Valamint a partnernek is ír fel kezelést, mert ha van akkor neki is kell.
2/14 anonim válasza:
Most orvoshoz kell menni vele, hogy elmúljon. Én is így vagyok vele mint te, de van megoldás. Legközelebb ha antibiotikumot kapsz akkor rögtön veszel mellé a patikában olyan hüvely tablettát, amit amíg szeded alkalmazod akkor nem alakul ki. Van több fajta, a gyógyszertárban segítenek.
3/14 A kérdező kommentje:
orvosom szabadságon van. nem szeretek másik orvoshoz járni sajnos, mindig hozzá megyek nála szültem satöbbi.:/
a férjemmel már 2 hete nem voltunk együtt. Első héten megvolt azért nem, utána ez a fránya betegség, meg láz és azért nem. mondanom sem kell nagyon rossz most elviselni ezt a fertőzést. valami ideiglenes megoldás amég a dokim vissza nem jön? :( azért ebben a másfél hétben nem szeretnék tovább szenvedni.
2016. ápr. 20. 12:13
4/14 anonim válasza:
És ha meghal az orvosod neadjisten akkor többet nem fogsz orvoshoz menni?
5/14 A kérdező kommentje:
hát a kettő nem teljesen ugyan az. meg mire időpontot kapok vissza is ér. de köszönöm a választ.
2016. ápr. 20. 12:19
6/14 anonim válasza:
Már szültél és még lánynak nevezed magad és még egy ilyen alapdolog miatt sem mersz másik orvoshoz menni? Ez nagyon nem jó így.. Kísérletezhetsz, de még rosszabb is sülhet ki a dologból.
8/14 anonim válasza:
Canesten combi jó gombára.
Ha legközelebb kell antibiotikum akkor meg lactofeel jól jön mellé ennek a megelőzésére.
9/14 anonim válasza:
Arra egyébként senki sem gondol, hogy néhány helyen 2 hetet is kell várni egy nyomorult időpontra?? Vény nélküli gyógyszer meg hat 3 nap alatt. Igen amúgy, megéri, max még jobban elszaporodnak az élősködők... persze biztos azért vénynélküli egy gyógyszer mert nagy kárt csinálhat...
10/14 anonim válasza:
Egy diagnózisért én is elmennék, de addig is egy doboz LactoFeel gél csodát tehet. Nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!