Antibiotikum-gomba?
Szerintem nem kell várnod a kettő között.
De: ha hormonproblémád van, akkor a doki miért nem azzal foglalkozik? Miért töm azonnal antibiotikummal? Én a helyedben otthagynám, és keresnék egy jó endokrinológiai rendelést!
Sajnos sok doki még mindig csak az antibiotikumban meg a mesterséges hormonban tud gondolkodni, pedig ma már vannak sokkal finomabb módszerek is.
Sziasztok!
Nem a nőgyógyász töm antibiotikummal hanem azt a bőrgyógyásztól kaptam mert kb 100 óriási terjedő kinyomhatatlan kiütés volt az arcomon (mondta h tipikus hormonzavarra utaló kiütések és h feltétlenül kezeltessem a bajt a nődokimmal mert ő most ad gyógyszert de amíg a zavar nincs kezelve vissza fognak jönni). Végül úgy érzem h a dolog egyre rosszabb így péntekre kaptam időpontot a nődokimtól , mert ez már valami nagyon makacs gomba lehet, már fáj :/ Amúgy szerintem nekem endokrinológia nem jó, nem pajzsmirigy, hanem ösztrogén gond ( ovulációkor volt 260 a 380-1550 helyett- ezt a nődoki azért nem kezelte mert még nem tud róla, csak magánszorgalomból nézettem meg egy magán laborban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!