Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikum-gomba?

Antibiotikum-gomba?

Figyelt kérdés
Sajnos 6 hétig antibiotikumot kell szednem, ebből még 2 hét van hátra. Megjelent a jó kis mellékhatásos gomba (pont előtte voltam nődokinál, kutya bajom ) erre vettem Canesten 3 db-os kúpot és kenem Pevaryl krémmel.Két kúpom van még utána egyből kezdhetek egy hüvelyflóra helyreállító kúpsorozatot vagy várjak a kettő között?
2016. ápr. 12. 14:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve van otthon grapefruit-mag cseppem gondoltam azt sem árt inni.Amúgy ez a hosszú antibiotikum kúra sajnos a bőröm miatt kell mert úgy néz ki hormonzavarom van (májusban vár vissza a nődokim vérvételre).
2016. ápr. 12. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezek mellett minden nap egyél meg egy élőflórás natur joghurtot, vagy kefirt.
2016. ápr. 12. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell várnod a kettő között.

De: ha hormonproblémád van, akkor a doki miért nem azzal foglalkozik? Miért töm azonnal antibiotikummal? Én a helyedben otthagynám, és keresnék egy jó endokrinológiai rendelést!

Sajnos sok doki még mindig csak az antibiotikumban meg a mesterséges hormonban tud gondolkodni, pedig ma már vannak sokkal finomabb módszerek is.

2016. ápr. 12. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se várj, lehet kigyógyítod aztán a maradék 3 hétben megint megkapnád hüvelyflóra visszaállító nélkül.
2016. ápr. 12. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
*2 hétben
2016. ápr. 12. 21:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem a nőgyógyász töm antibiotikummal hanem azt a bőrgyógyásztól kaptam mert kb 100 óriási terjedő kinyomhatatlan kiütés volt az arcomon (mondta h tipikus hormonzavarra utaló kiütések és h feltétlenül kezeltessem a bajt a nődokimmal mert ő most ad gyógyszert de amíg a zavar nincs kezelve vissza fognak jönni). Végül úgy érzem h a dolog egyre rosszabb így péntekre kaptam időpontot a nődokimtól , mert ez már valami nagyon makacs gomba lehet, már fáj :/ Amúgy szerintem nekem endokrinológia nem jó, nem pajzsmirigy, hanem ösztrogén gond ( ovulációkor volt 260 a 380-1550 helyett- ezt a nődoki azért nem kezelte mert még nem tud róla, csak magánszorgalomból nézettem meg egy magán laborban).

2016. ápr. 13. 11:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos mondták hogy a legegyszerűbb megoldás erre a fogamzásgátló lenne de attól el vagyok tiltva trombózis veszély miatt, mikor szedtem folyamatosan zsibbadt a lábszáram és kicsit vérzékeny is vagyok- ráadásul gyereket szeretnék hamarosan -így amúgy sem lenne ez jó megoldás.
2016. ápr. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!