Valószínű az antibiotikumtól lett kiütéses az egész arcom, nyakam, hátam teteje. Mit tudok ellen tenni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Femiflo, Supplin, Zitrocin. Ezeket a gyógyszereket kellett szedenm nőgyógyászati probléma miatt (fertőzés) plusz Betadine kúpot. Az összes gyógyszer mellékhatásaként fel van tűntetve, hogy "bőrkiütés". A 3. vagy 4. napon vettem észre az első kis pattanásokat. A gyógyszert tegnap előtt hagytam abba, de a mai nap úgy keltem hogy a homlokom és a nyakam tele van! most így estére meg még több. sose voltam ilyen pattanásos, tud valaki tanácsolni valamit? volt már valakivel ilyen?
köszönöm
L 19
2016. ápr. 5. 20:02
1/3 anonim válasza:
Nekem épp egy hete, de nem pöttyökben hanem foltokban. Én abbahagytam azonnal az antibiotikumot fenistil allergia gyógyszert vettem be és first aid aloe vera srayvel fújtam be.. Másnapra elmúlt.
2/3 anonim válasza:
Ha már nem szeded a gyógyszereket és azok miatt volt, akkor magától el fog múlni pár napon belül. Ha mégsem, akkor irány a bőrgyógyász! Nekem csalánkiütés szerű foltokkal lett tele a testem és a karjaim a legutóbbi antibiotikum kúra alatt, de az is elmúlt pár napon belül.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! akkor egyenlőre várok még pár napot:)
2016. ápr. 5. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!