Egész télen át tartó (visszatérő) megfázás ellen valami?
Figyelt kérdés
Már tavaly télen is ez volt, mint idén. Voltam most is minden vizsgálaton (labor, ultrahang, röntgen, fül-orr-gége, allergia). Állandóan náthás vagyok, folyik az orrom, tüsszögök, fáj a torkom. Ha véletlen pár napra el is múlna, kezdődik újra. Október óta ma kezdtem bele a 4. antibiotikumos kezelésbe. De az előzőek sem értek sokat, annyit, hogy 3 hétig hasmenésem volt utánuk, pesig mindig szedtem mellé probiotikumot. Ezenkívül szedek orvosi javaslatra multivitamint + C-vitamint. Iszom teát, már ettem fokhagymás-mézes-gyömbéres mama által készített immunerősítőt, de semmi. Mondta az orvos, hogy pihenjek. Kiírt 2 hétre. Abból 1.5 hetet becsülettel ágyban töltöttem, még a házból se nagyon mentem ki, vigyáztam, nehogy hideg érjen. Valamiért mégsem tudok teljesen meggyógyulni, pedig már nagyon zavar.2016. febr. 29. 23:31
1/1 anonim válasza:
Az antibiotikum nagyon legyengíti a szervezetet.
A garatmanduláid megvannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!