Mit tegyek? Iszonyú fajdalmaim vannak! 18/L
Kb 2 hete kezdődhetett,minimalisan csipett a vizeletem. Nem vettem komolyan,gondoltam kis felfazas,hisz a suliban nagyon hidegek a székek,igyekszem valamit magam alá tenni de nem mindig jon össze.
Par napja kívül eléggé viszketett a huvelyem,nyalkas atlatszo folyadek is jott belőle,ügyesen ki is dorzsoltem a vakarozassal. Ezután még ugyeskedtem kicsit,hiába fájt borzasztoan ugy kivantam a barátom,hogy meg o is jo alaposan megnyuzta... Elviselheto volt,csak akkor fájt ha hozzaertek. Ma anyukám a kezembe nyomott egy kremet (Inoxyn azt hiszem a neve) huvelygombara,egy jo adagot bejuttattam a huvelyembe. Egy ido után elkezdett iszonyatosan marni,csipni. Vagy egy oran at zuhanyt engedtem magamra,csak az csillapitotta valamelyest a fajdalmat,plusz kimostam magambol amennyire tudtam. Perpill ott tartok,hogy nem tudom eldönteni a huvelyem vagy a hugyutam fáj... Azt erzem 30 liter folyadék van bennem,es menten szetdurran a hugyholyagom. Tenyleg iszonyatos fajdalmaim vannak,menten megbolondulok. Ket oraja el se tudom hagyni a mosdot...Folyamatosan engedem ki magamból a semmit. Volt mar hugyuti fertozesem,az is rendesen fajt de ehhez képest leanyalom volt. Akkor ketszer megkatetereztek,nogyogyasz is latott. Fogalmuk se volt egyaltalan mi lehet a bajom,felirtak random antoniotikumot meg kupot de azt nem tudtak megmondani pontosan mi a problemam. Nogyogyasz szerint a huvelyem teljesem rendben volt,megis huvelygombaval kezeltek... Nem szívesen futnam le ujra feleslegesen ezeket a köröket. Persze muszaj elmennem,nem tudok mit csinalni.... De addig mit tegyek? Megbolondulok a fajdalomtol! Tozegafonyat szedem miota éreztem hogy csip,most.ittam mezes kamillateat... Megbolondulok eskuszom nagyon faj.... Meg mindig a.mosdoban tespedek. Bocsanat az irasmodert Orulok ha a nevem megtudom mondani...
Tipikus esete vagy az otthon kitalálom mi a bajom páciensnek.
1. Ha felfáztál az nem az iskolai hideg széktől van, hanem baktérium került a szervezettedbe. Ilyenkor sokat kell inni, illetve orvos ír fel antibiotikumot.
2. Ilyen betegséggel butaság nemi életet élni.
3. Orvos által felírt, vagy legalább gyógyszertári segítséggel megvett gyógyszert használj, útmutató szerint.
4. Honnan a csudából találtad ki a katétert? Mi értelme van egyből a legrosszabbra gondolni? Felfázáskor sima vizelet mintát vesznek. Ha időben elmész dokihoz, akkor nem kell egyből a legdurvább kezelésektől tartani. Sima hasmenésnél sem fognak egyből végbélt tükrözni.
Legyen ez egy jó lecke neked, ha beteg vagy ne magad készíts diagnózist hanem menj el orvoshoz és kövesd az utasításait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!