Mit tegyek? Iszonyú fajdalmaim vannak! 18/L
Kb 2 hete kezdődhetett,minimalisan csipett a vizeletem. Nem vettem komolyan,gondoltam kis felfazas,hisz a suliban nagyon hidegek a székek,igyekszem valamit magam alá tenni de nem mindig jon össze.
Par napja kívül eléggé viszketett a huvelyem,nyalkas atlatszo folyadek is jott belőle,ügyesen ki is dorzsoltem a vakarozassal. Ezután még ugyeskedtem kicsit,hiába fájt borzasztoan ugy kivantam a barátom,hogy meg o is jo alaposan megnyuzta... Elviselheto volt,csak akkor fájt ha hozzaertek. Ma anyukám a kezembe nyomott egy kremet (Inoxyn azt hiszem a neve) huvelygombara,egy jo adagot bejuttattam a huvelyembe. Egy ido után elkezdett iszonyatosan marni,csipni. Vagy egy oran at zuhanyt engedtem magamra,csak az csillapitotta valamelyest a fajdalmat,plusz kimostam magambol amennyire tudtam. Perpill ott tartok,hogy nem tudom eldönteni a huvelyem vagy a hugyutam fáj... Azt erzem 30 liter folyadék van bennem,es menten szetdurran a hugyholyagom. Tenyleg iszonyatos fajdalmaim vannak,menten megbolondulok. Ket oraja el se tudom hagyni a mosdot...Folyamatosan engedem ki magamból a semmit. Volt mar hugyuti fertozesem,az is rendesen fajt de ehhez képest leanyalom volt. Akkor ketszer megkatetereztek,nogyogyasz is latott. Fogalmuk se volt egyaltalan mi lehet a bajom,felirtak random antoniotikumot meg kupot de azt nem tudtak megmondani pontosan mi a problemam. Nogyogyasz szerint a huvelyem teljesem rendben volt,megis huvelygombaval kezeltek... Nem szívesen futnam le ujra feleslegesen ezeket a köröket. Persze muszaj elmennem,nem tudok mit csinalni.... De addig mit tegyek? Megbolondulok a fajdalomtol! Tozegafonyat szedem miota éreztem hogy csip,most.ittam mezes kamillateat... Megbolondulok eskuszom nagyon faj.... Meg mindig a.mosdoban tespedek. Bocsanat az irasmodert Orulok ha a nevem megtudom mondani...
Vizeletet tudtam üríteni... Most epp merem a lazam ugy erzem belazasodtam. Meg mindig iszonyú a kin... Kicsit várok ha nem változik akkor kórház bar nem hiszem hogy barmit is tudnanak velem kezdeni...
Köszönöm nektek!
Ha allergiás reakció a krém miatt akkor is be kell menned a kórházba, hogy meg szüntessék azt. Ismerősömnek is volt gyógyszertől allergiája. Bedagadt mindene. A nyaka a keze tényleg mindene. Bement sürgősségire kapott kezelést és jól lett.
Nem tudom mit húzod az időt. Ha ennyire fáj, hogy sosem volt még ilyen fájdalom akkor menjél. Amúgy meg ne kenegesd magadat bármivel amit a kezedbe nyomnak, mert sose tudhatod hogy jó. Nem véletlenül kell orvoshoz menni és az orvosnak meg mondania, hogy mivel kend magadat. Ha beteg leszel akkor sem szedsz randomra antibiotikumokat, hanem azt szeded amit az orvosod felír. Ha elmész az SBO-ra fogadni fognak és ellátnak, max azt mondják nincs semmi bajod, de akkor is kötelesek ellátni, ha már oda mentél és, ha azt mondod fájdalmad van. Amúgy SBO-n mindig egy kicsit rá is kell játszani. Vagy max átküldenek az ügyeletes orvoshoz. De ellátást fogsz kapni. Ha nem visznek be szüleid akkor hívj egy taxit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!