Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Iszonyú fajdalmaim...

Mit tegyek? Iszonyú fajdalmaim vannak! 18/L

Figyelt kérdés

Kb 2 hete kezdődhetett,minimalisan csipett a vizeletem. Nem vettem komolyan,gondoltam kis felfazas,hisz a suliban nagyon hidegek a székek,igyekszem valamit magam alá tenni de nem mindig jon össze.

Par napja kívül eléggé viszketett a huvelyem,nyalkas atlatszo folyadek is jott belőle,ügyesen ki is dorzsoltem a vakarozassal. Ezután még ugyeskedtem kicsit,hiába fájt borzasztoan ugy kivantam a barátom,hogy meg o is jo alaposan megnyuzta... Elviselheto volt,csak akkor fájt ha hozzaertek. Ma anyukám a kezembe nyomott egy kremet (Inoxyn azt hiszem a neve) huvelygombara,egy jo adagot bejuttattam a huvelyembe. Egy ido után elkezdett iszonyatosan marni,csipni. Vagy egy oran at zuhanyt engedtem magamra,csak az csillapitotta valamelyest a fajdalmat,plusz kimostam magambol amennyire tudtam. Perpill ott tartok,hogy nem tudom eldönteni a huvelyem vagy a hugyutam fáj... Azt erzem 30 liter folyadék van bennem,es menten szetdurran a hugyholyagom. Tenyleg iszonyatos fajdalmaim vannak,menten megbolondulok. Ket oraja el se tudom hagyni a mosdot...Folyamatosan engedem ki magamból a semmit. Volt mar hugyuti fertozesem,az is rendesen fajt de ehhez képest leanyalom volt. Akkor ketszer megkatetereztek,nogyogyasz is latott. Fogalmuk se volt egyaltalan mi lehet a bajom,felirtak random antoniotikumot meg kupot de azt nem tudtak megmondani pontosan mi a problemam. Nogyogyasz szerint a huvelyem teljesem rendben volt,megis huvelygombaval kezeltek... Nem szívesen futnam le ujra feleslegesen ezeket a köröket. Persze muszaj elmennem,nem tudok mit csinalni.... De addig mit tegyek? Megbolondulok a fajdalomtol! Tozegafonyat szedem miota éreztem hogy csip,most.ittam mezes kamillateat... Megbolondulok eskuszom nagyon faj.... Meg mindig a.mosdoban tespedek. Bocsanat az irasmodert Orulok ha a nevem megtudom mondani...

2016. ápr. 18. 22:18
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Iszonyu a fájdalmam de nem merek kórházba menni meg egy katetert nem élek tul... Jelen pillanatban azt sem elnem tul ha hozzáernenek annyira ég,fáj...
2016. ápr. 18. 22:24
 2/29 A kérdező kommentje:
Ebbol sürgősségi lesz?! Nem túlzok tényleg...
2016. ápr. 18. 22:25
 3/29 anonim ***** válasza:

Ha a hüvelyt rendben találták, akkor mégiscsak húgyúti lehet.Vizeletet néztek?

Szerintem rámehetett valami gyulladás.Az orvosod pedig lehetne alaposabb.Esetleg menj el ügyeletre.Hátha okosabbat mond.Ha van otthon elég kamilla vagy cickafarkfű, akkor ülőfürdővel is próbálkozhatsz.

2016. ápr. 18. 22:25
 4/29 anonim ***** válasza:
Amúgy ha a krém után lett ilyen durva, akkor az is lehet, hogy allergiás reakció a krémre! Hát ha gondolod, elmehetsz sürgősségire, mégiscsak jobb, mint otthon szenvedni! Nehogy még rosszabb legyen.
2016. ápr. 18. 22:26
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
A krémet ugye nem a nyílásba kented bele, belülről?? Mert ha igen az nagy ostobaság volt, és akkor nem is csodálkozom, hogy fájt. A krémet KÜLSŐLEG kellene használni.. Elolvastad a használati utasítást??? Nyilván nem. Sokat nem tudsz tenni. Ma este vegyél be fájdalomcsillapítót, és reggel menj nőgyógyászhoz!
2016. ápr. 18. 22:28
 6/29 A kérdező kommentje:
Igazabol az meg jóval régebbi dolog,csak azt akartam nyomatekositani hogy semmit nem segitettek rajtam akkor,most se hiszek benne hogy bármit tudnanak tenni...Nem is engednem hogy hozzá érjenek,itt orditozok úgy fáj anelkul is hogy babralnak... Eddig kozel sem fajt ennyire,lehet tényleg allergiás reakció... A sikositora es a helyi fogamzásgátlóra is érzékeny a huvelyem,szappanra,elég sokmindenre. Lehet buta kerdes de nem szenvedhettem egesi sérülést? Eleg fura szint is öltött a bejáratnál olyan narancssargas vagy nem os tudom... Emberek nagyon faj... :'(
2016. ápr. 18. 22:33
 7/29 A kérdező kommentje:
Anya azt mondja nem külsőleg alkalmazhato,ilyen szerkentyu is van hozza amivel be lehet juttatni. Noveremmel sokszor alkalmazták nekik nem lett bajuk...En viszont menten meghalok.
2016. ápr. 18. 22:35
 8/29 A kérdező kommentje:
Fel se birok allni a wcrol immar 3 oraja ... Meg a kateterezes se fajt ennyire...
2016. ápr. 18. 22:42
 9/29 anonim ***** válasza:

Sürgősségire menjetek, ha ennyire fáj. Lehet vizelned kell, csak el van akadva a vizelet és ezért nem tudsz. De lehet valamilyen fertőzés is. Akár vesekő is lehet ami elakadhatott. Sok minden lehet látatlanba nem tudunk mit mondani. Ha katéter kell akkor katéter kell. Elfogod viselni, főleg hogyha jobb lesz tőle. Alvadt vér is elzárhatja a vizelet útját. Ezzel nem szabad játszani főleg, hogy nem tudod mi a bajod!! De, ha a vizelet elzáródott a hólyagba akkor az komoly probléma és azonnali ellátást igényel mivel nem tud annyi vizeletet tartani magában.

Szólj anyukádnak és menjetek a kórházba nemtudom miért nem mentél már el régen és miért itt írogatsz. Komoly bajok is lehetnek........ Ne legyél buta

2016. ápr. 18. 22:58
 10/29 anonim ***** válasza:
41%
Valami fertőzésed pedig van a hüvelyben, és valószínűleg szex után kicsit a hüvelyfalad felmaródott, azért is csípi most a krém. Nekem is volt ilyen, azt hittem megőrülök, annyira fájt. Mintha rózsabokrot pisiltem volna ki kb... Húgyúti fertőzésed biztos hogy van, kezdjél el literszámra vizet inni. MOST! És sajnos muszáj lesz antibiot elkezdeni szedni minél előbb. :(
2016. ápr. 18. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!