Menstruacio alatt lehet furdozni?
tampont mikor lehet hasznalni?
- igen.
Igaz az hogy csak akkor lehet hasznalni,ha mar nem vagyok szuz?
- Nem igaz. Szűz lányok is használhatnak tampont.
Osztaly kirandulasom lesz es furdozni is megyunk, 5 napos kirandulas es pont az az 5 nap alatt kell menstrualjak, lehet furodni ha menstrualok? (termalfurdo)
- Igen, fürödhetsz. Használj tampont, OB minit, és nem lesz gond. Ha nagyon aggódnál, akkor óránként menj ki wc-re ellenőrizd, hogy nem vagy-e átázva.
Jó fürdőzést
Bocsi az első kérdést félre olvastam..
tampont mikor lehet hasznalni?
- Amikor megjött a menstruáció már használhatod is.
Mindent lehet, de nem tanácsolnám azért. Egy mini tampont megpróbálhatsz, de kellemetlen lehet az is, ha még szűz vagy.
A fürdőzésnél a tampon elvileg működhet, de a gyakorlatban én azt tapasztalom, hogy a madzagban is működik a hajszálszövetség, és felszívja a vizet a tamponba, az meg pillanatok alatt átázik, és vérezni fogsz. Szóval nem nagyon működik.
A menstruációs tölcsér talán működik, én még nem próbáltam, de ha szűz vagy, akkor inkább hagyd ki. Szóval ha éppen menstruálsz, és erős a vérzésed, inkább ne erőltesd a fürdőzést. Menj szaunába inkább, bár a vérzést az is fokozhatja. Vagy kipróbálhatod a kneipet, ilyesmi. Sokat ne ázz tamponnal a hüvelyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!