Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacio alatt lehet furdozni?

Menstruacio alatt lehet furdozni?

Figyelt kérdés
tampont mikor lehet hasznalni? Igaz az hogy csak akkor lehet hasznalni,ha mar nem vagyok szuz? Osztaly kirandulasom lesz es furdozni is megyunk, 5 napos kirandulas es pont az az 5 nap alatt kell menstrualjak, lehet furodni ha menstrualok? (termalfurdo)

2016. ápr. 13. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

tampont mikor lehet hasznalni?

- igen.

Igaz az hogy csak akkor lehet hasznalni,ha mar nem vagyok szuz?

- Nem igaz. Szűz lányok is használhatnak tampont.

Osztaly kirandulasom lesz es furdozni is megyunk, 5 napos kirandulas es pont az az 5 nap alatt kell menstrualjak, lehet furodni ha menstrualok? (termalfurdo)

- Igen, fürödhetsz. Használj tampont, OB minit, és nem lesz gond. Ha nagyon aggódnál, akkor óránként menj ki wc-re ellenőrizd, hogy nem vagy-e átázva.

Jó fürdőzést

2016. ápr. 13. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocsi az első kérdést félre olvastam..

tampont mikor lehet hasznalni?

- Amikor megjött a menstruáció már használhatod is.

2016. ápr. 13. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Mindent lehet, de nem tanácsolnám azért. Egy mini tampont megpróbálhatsz, de kellemetlen lehet az is, ha még szűz vagy.

A fürdőzésnél a tampon elvileg működhet, de a gyakorlatban én azt tapasztalom, hogy a madzagban is működik a hajszálszövetség, és felszívja a vizet a tamponba, az meg pillanatok alatt átázik, és vérezni fogsz. Szóval nem nagyon működik.

A menstruációs tölcsér talán működik, én még nem próbáltam, de ha szűz vagy, akkor inkább hagyd ki. Szóval ha éppen menstruálsz, és erős a vérzésed, inkább ne erőltesd a fürdőzést. Menj szaunába inkább, bár a vérzést az is fokozhatja. Vagy kipróbálhatod a kneipet, ilyesmi. Sokat ne ázz tamponnal a hüvelyedben.

2016. ápr. 13. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Először is szerencsére nem 100% hogy pont azon az 5 napon lesz meg, ugyanis akár milyen régóta megvan elcsúszhat.☺ De nyugodtan lehet tampont használni szüzen is persze nem a legnagyobb méretet, de ha a vérzés közepes vagy annál erősebb erősségű nem is a legkisebbet. Ha megvan úgyis könnyű lesz felhelyezni mert ilyenkor nedves a hüvely, viszont ha kellemetlen érzés a felhelyezés (több pozíciós próbálkozás után is) inkább hagyjad és várj a 'tampon-dologgal'! 😊
2016. ápr. 14. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Második hülyeséget írt. Nyugodtan lehet tamponnal fürdeni. Én aktív sportolóként (úszom) sokszor akkor vagyok vízben amikor megvan, és soha egyszer nem áztam át. Minivel próbálkozz.
2016. ápr. 15. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze utolsó, nyugodtan lehet vele fürdeni, csak amikor kihúzom, nekem vizes, nem csak véres. Simán átázik, ne légy már ennyire buta. Hajszálcsövességről nem tanultál? A zsinóron keresztül is szívja a vizet. Az erős napokon meg nem elég a mini, fél óra alatt átázik. Erós napokon nekem a szuper méretet is három óránként maximum cserélni kell néha, és még vízbe sem megyek.
2016. ápr. 15. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!