Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy nincsenek a...

Lehetséges hogy nincsenek a menstruációimnak előjelei?

Figyelt kérdés
Szombaton kéne megjönni , mégsem érzek semmi hasi fájdalmat talán kicsit ingerlékeny vagyok, ez lehet terhesség?

2016. ápr. 13. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Még addig 3 nap van. Nekem előtte nap szoktak csak tüneteim lenni. Semmi vész. Sőt, a menstruáció nagyon sokszor késhet, bármi okból, főleg ha stresszelsz, hogy terhes vagy. Nyugi!
2016. ápr. 13. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem van ,hogy semmi jele, van hogy már elötte egy héttel mintha menstruálnék. Ez eltérő.
2016. ápr. 13. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, minden ciklus más. Van hogy minden PMS előjön, de lehet egy se és egyszercsak beköszönt a mikulás. :)

Ha volt olyan aktus, ahol hiba történt, akkor rá 14napra tesztelj.

2016. ápr. 13. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
hát nekem nem nagyon szokott lenni tehát sosem tudom mikor jön meg. Na néha az van hogy korábban elkezd fájni de akkor aznap meg is jön....és akkor jön a rosszullét, előző nap viszont semmit sem érzek belőle és nem tudom hogy másnap meg fog jönni. Valamikor csak este jön meg akkor reggel nem tudom hogy este meg fog jönni.
2016. ápr. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!