Ki tudna írni nekem hogy neki mikor jött meg először? Első reakció? Vártátok már? Hol voltatok? Anyukátoknak hogy mondtátok meg?
Figyelt kérdés
thanks! :D2016. ápr. 13. 19:09
11/17 anonim válasza:
11 éves voltam és egyrészt vártam mert sok osztálytársamnak megvolt, de másrészt nem, mert mindig negatív gondolattal töltött el amikor láttam anyumat számolgatni a menzesznaptárját hogy el tudjunk menni nyaralni meg ilyenek.
Szerencsére az 1. vérzés nem volt hirtelen ugyanis a téli szünetben történt hogy fájt a hasam, majd 2-3 napig barnás folyásom volt, a következő hónapban már rendes vérzés 23. napra (tehát nem ilyen szörnyen rendszertelen pl. 13. vagy 45. napra). Anyukámnak nem volt nehéz elmondani, mert már a hasfájásba beavattam hiszen a menstruáció természetes dolog és anyukám tudja milyen, nálunk ez olyan dolog mint pl. a torokfájás.
12/17 anonim válasza:
Szia 12éves vagyok és nekem tegnap éjszaka jött meg... Csak reggel vettem észre h tiszta vér a pizsamám (nem ilyedtem meg csak meglepodtem). hat szoltam anyunak h anya megjott! Azt mehettem mosakodni..nagyon kenyelmetlen a betet es hat gorcsolt a hasam😱
13/17 anonim válasza:
Elozo vagyok. Ja es nem vartam mert mindig azt mondtak h az milyen szar. Na es te kerdezo? Lany vagy? Hs igen akkor nem hiszem h megjott meg neked es ezert vagy ra kivancsi. Jol mondom?😂
14/17 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok
2016. ápr. 16. 17:05
16/17 anonim válasza:
11 es fel voltam, 5. osztalyos.Mar tudogattam valamit errol, nagyon nem lepodtem meg. :D
17/17 anonim válasza:
12.5 éves koromban. Hatodikos voltam. Iskolában voltam, de otthon láttam meg a bugyimat. Nagyon megijedtem. Megmutattam anyának a bugyimat, és mondtam, h csak erős idegzetűeknek. Azt hittem, h nagyon beteg vagyok. Apa azelőtt nem olyan sokkal halt meg. Azt hittem, h ugyanaz a bajom, mint neki volt. Azt sem tudtam honnan jön a vér. Anya mondta, h használjak betétet. Használtam is aznap. Másnap reggel kidobtam a betétet, új bugyit vettem fel. Fellélegeztem, h vége. És másnap is véres lett a bugyim. Lesokkolt. Nem tudtam róla semmit. Nem gondoltam volna, h több napig vérezhet vmi, kivéve ha komoly betegségről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!