Lányok! Nektek mikor és hol jött meg az elsö? Hogyan reagáltatok rá? Anyukátoknak hogy mondtátok el?
11 éves voltam és pont nyári szünet volt, tehát otthon voltam :)
Anyu akkor utazott Mórra ezért felhívtam és mondtam:,, anyu megjött" :)
Nem reagáltam rosszul mert anyu jól felkészített rá és elmondott róla mindent
14 évesen, otthon voltunk, egyik hétvégén. Görcsöltem egész reggel, meg előtte napokban az otthon lévő összes csokit megzabáltam, ami furcsa volt :D
Kisebb pánikrohamot kaptam, mint mindig, ha vért látok, elkezdtem remegni (de nagyon), alig tudtam betenni a betétet.
Anyának sehogy, mert ő egy évvel előtte meghalt, apa viszont örült neki - és körbekürtölte a rokonságban, amiért ki tudtam volna nyírni :D
Nekem pont egy éve jött meg. 13 és fél éves voltam
Már előtte is volt folyás, amit észre se vettem, csak anya mosáskor.
Úgyhogy hónap elején számítottam rá. Suliban izgultam az egész héten, de volt nálam betét, tampon, bugyi, minden, ráadásul előjelek sem voltak.
Amikor hazaértem se számítottam r, már szinte el is felejtettem, amikor wc-re mentem, és láttam, hogy véres a bugyim. Nem ozgultam, megtörölköztem, betét beragaszt, naci felhúz, minden ment tovább.
Anyával meg elég nyíltan beszéltünk róla mindig, sok könyvet, cikket elolvastam, így nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!