Lányok! Nektek mikor jött meg és hogy mondtátok anyukátoknak?
A 13. szülinapom előtti hónapban reggel picit véres volt a vécépapír. "Anyu, megjött". Ennyi volt.
Az én időmben még csak vatta volt, hát... az első pár mensim nagyon nehéz volt.
14 éves voltam,suliban jött meg és nem volt nálam betét,egyik lány sem tudott adni,szóval az utolsó óránkat úgy kellett végigülnöm és reméltem hogy legalább nem ázok át.
Mikor hazamentem csak annyit mondtam anyának hogy kéne vennünk betétet.:D
11 évesen,és anyu előtte már felvilágosított pár évvel hogy mi is ez,de a mamánál jött meg,halál nyugodtan kisétáltan szóltam hogy mama megjött azt hiszen és megkérdeztem hogy van betétje.Semmi extra nem volt.A suliba mindenkinek 5 osztály végén vagy 6 osztály elején jött meg,csak két csajnak később.
Nekem így néha furcsa amikor 13-14 évet látok kiírva,mert mindig azt mondják hogy a lányok korábban érnek nemileg is,és hát 13-14 évesen egy fiúnak is már van spermája.
Nekem a 11. szülinapom előtt egy hónappal. :) Ahogy anyunak is annó. :)
Én is a suliban voltam, de már fel voltam világosítva. Mivel már több osztálytársamnak is megjött addigra, mindig volt nálam betét.
Semmi különös nem volt, egyszerűen csak elmeséltem neki...
2015.január 20.-àn jött meg,suliba.
Szerencsére volt nálam betét.
Amikor hazamentem csak annyit mondtam hogy "anya venni kell betétet"
Erre ő megkérdezte hogy "megjött?"
Erre èn csak annyit mondtam hogy "Aha" :)
Ő meg elcsodálkozott :)
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!