Lányok! Nektek mikor és hol jött meg az elsö? Hogyan reagáltatok rá? Anyukátoknak hogy mondtátok el?

ha későn írok, bocsi :D
nekem pont egy héttel ezelőtt jött meg... egy nagy barna folt a bugyimon :D anya elmondta már kb. egy fél évvel ezelőtt h mi az a menstruáció és hogy lehet nekem is hamarosan meg fog jönni mert neki is ekkor volt körülbelül :) anya éppen vasalt, én a fürdőszobában voltam (mert amugy wc-re mentem) és nem volt otthon senki, így kiszóltam neki, hogy jöjjön ide gyorsan, odament, és látta, elmondta hol vannak a betétek és adott is egyet, meg egy tiszta bugyit, és másnap pedig átváltott piros vérré :/ de szerencsére itthon voltam egész héten, így könnyen tudtam betétet cserélni :D amúgy anya felkészített rá de igy is nagyon meg voltam lepve és ideges is voltam, bár tudom, hogy ez természetes :DDD
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__77467..
Ez az enyém ha gondolod te is odairhatod az enyémhez ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!