Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, utálom a mellem?

Mit tegyek, utálom a mellem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és már D kosaras mellem van. utálom, nem tudok rá pólót találni mivel s-es pólókat hordok de múltkor mentem bevásárolni és látta h az s-es póló feszül a mellemen. felpróbáltam egy m-eset, az már méretben nagy volt de még mindig feszült plusz még nő. mostanában érzem hogy a hátam is elkezdett fájni és nem tudok egy nap anélkül végig menni a városon hogy valaki ne monoton a mellemet bámulja... mondta már anyumnak is de ő csak annyit mondott hogy inkább örülnöm kéne...

2016. ápr. 5. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

7-es: " Aki azt mondja hogy tanuld meg értékelni tuti kismellű komplexusos gyökér... valóban, tök jó ha az embernek huszonévesen állandósult hátfájása van!"

Tévedsz: nagyon rendesen "eleresztett" a természet mellesleg!

Meg kell tanulni ezzel együtt élni: nem mindenkinek fáj a háta, és nem kell utálnia a saját testét!

Engem szinte gyerekkorom óta nyál-csorgatva megbámulnak - mindegy hogy hogy öltözöm! Meg lehet szokni. Én nagyon ki vagyok békülve a testemmel...

Egy 14 éves kislány még nem tudja felfogni, hogy azért ennek az adottságnak vannak előnyei is, és persze több törődést, ápolást, sportot követel!

De műtétre rábeszélni: vagy totál idióta az illető, vagy anyagilag érdekelt a kislány félrevezetésében! Mindenképp undorító!

2016. ápr. 6. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:
30%

Óriási butaság lenne megműttetni, komolyan aki olyat mond az egy idióta, vagy egy irigy kismellű lány. Inkább a hátadat próbáld erősíteni, az segíthet a hátfájáson, meg a helyes testtartás, a megdelelő melltartó. Mindenesetre inkább örülj nekik, egy mell akkor szép, ha nagy! Döglenek majd utánad a pasik és ennek később örülni fogsz!

25F

2016. ápr. 6. 16:00
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem tudom, aki azt mondja hogy élvezzem a darabonként majd 3kilós mellem, annak odaadom szivesen, mert elég komoly fájdalmakat okoz. Itt nem önértékelésről van szó, hanem arról, hogy az ember nem érzi magát komfortosan a saját testében. Hason nem tudok aludni mert fáj, háton szintén nem, mert nem kapok megfelelően levegőt, ruha, ami mellbe jó az iszonyatosan eláll a derekamnál, kabátot szinte képtelenség találni, mert lóg rajtam az összes, főleg hogy alapból, a mellemet kivéve sx-s méret vagyok. Fáj a hátam, a derekam, nap végére a mellem is.. igen, valóban csodálatos így az élet...
2016. ápr. 6. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Ajánlom a sok büszke nagymellűnek a cikket:

"Még csak 17 éves Ariel Winter, de máris átesett egy mellműtéten. És az ő esetében nem a Hollywoodban megszokott mellnagyobbításról van szó, hanem éppen ellenkezőleg.

A Modern család sztárja, Ariel Winter csak a hátrányát látta annak, hogy igazán nagy melle volt. A sorozatban Alex Dunphyként bő pólókban kellett járnia, és a forgatási napok végére a fájdalom elviselhetetlen volt.

„Nem igazán tudtam már sokat állni, mert akkor annyira fájt a hátam és a nyakam, hogy azt hittem, megőrülök, és már gerincproblémám is volt. A műtét óta új embernek érzem magam” – mondta Ariel Winter az Emmy 2015 előbuliján, ahol a műtétje óta először láthatta a nagyközönség."

[link]

2016. ápr. 6. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én életem is elviselhetetlen!:)))

Akkora farkam van, hogy ha feláll, akkor az agyamból is elfogy a vér, a szemem felakad, és a súlyától fáj a derekam.

Nem találok akkora gatyát, amelyben fájdalom nélkül elrejthetem az oszlopomat Szeretném megműttetni, mert mindenki azt bámulja, és folyton zaklatnak a kiéhezett, kéjsóvár nők!

Szörnyű az életem...:)

2016. ápr. 6. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Nyugi, neked alapjáraton nincs vér az agyadban.
2016. ápr. 6. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Majd én szeretem helyetted is:D
2016. ápr. 11. 09:21
 18/18 anonim ***** válasza:

A hátfájásra nem az egyetlen megoldás a műtét.

Amit nem is végzenek el ilyen fiatalon, hiszen még formálódik a teste.

Beutaló gyógytornára és háterősítés a teendő.

2016. jún. 9. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!