Mit tegyek, utálom a mellem?
7-es: " Aki azt mondja hogy tanuld meg értékelni tuti kismellű komplexusos gyökér... valóban, tök jó ha az embernek huszonévesen állandósult hátfájása van!"
Tévedsz: nagyon rendesen "eleresztett" a természet mellesleg!
Meg kell tanulni ezzel együtt élni: nem mindenkinek fáj a háta, és nem kell utálnia a saját testét!
Engem szinte gyerekkorom óta nyál-csorgatva megbámulnak - mindegy hogy hogy öltözöm! Meg lehet szokni. Én nagyon ki vagyok békülve a testemmel...
Egy 14 éves kislány még nem tudja felfogni, hogy azért ennek az adottságnak vannak előnyei is, és persze több törődést, ápolást, sportot követel!
De műtétre rábeszélni: vagy totál idióta az illető, vagy anyagilag érdekelt a kislány félrevezetésében! Mindenképp undorító!
Óriási butaság lenne megműttetni, komolyan aki olyat mond az egy idióta, vagy egy irigy kismellű lány. Inkább a hátadat próbáld erősíteni, az segíthet a hátfájáson, meg a helyes testtartás, a megdelelő melltartó. Mindenesetre inkább örülj nekik, egy mell akkor szép, ha nagy! Döglenek majd utánad a pasik és ennek később örülni fogsz!
25F
Ajánlom a sok büszke nagymellűnek a cikket:
"Még csak 17 éves Ariel Winter, de máris átesett egy mellműtéten. És az ő esetében nem a Hollywoodban megszokott mellnagyobbításról van szó, hanem éppen ellenkezőleg.
A Modern család sztárja, Ariel Winter csak a hátrányát látta annak, hogy igazán nagy melle volt. A sorozatban Alex Dunphyként bő pólókban kellett járnia, és a forgatási napok végére a fájdalom elviselhetetlen volt.
„Nem igazán tudtam már sokat állni, mert akkor annyira fájt a hátam és a nyakam, hogy azt hittem, megőrülök, és már gerincproblémám is volt. A műtét óta új embernek érzem magam” – mondta Ariel Winter az Emmy 2015 előbuliján, ahol a műtétje óta először láthatta a nagyközönség."
Az én életem is elviselhetetlen!:)))
Akkora farkam van, hogy ha feláll, akkor az agyamból is elfogy a vér, a szemem felakad, és a súlyától fáj a derekam.
Nem találok akkora gatyát, amelyben fájdalom nélkül elrejthetem az oszlopomat Szeretném megműttetni, mert mindenki azt bámulja, és folyton zaklatnak a kiéhezett, kéjsóvár nők!
Szörnyű az életem...:)
A hátfájásra nem az egyetlen megoldás a műtét.
Amit nem is végzenek el ilyen fiatalon, hiszen még formálódik a teste.
Beutaló gyógytornára és háterősítés a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!