Utálom hogy kicsi a mellem, ti is így vagytok vele?
Figyelt kérdés
Nagyon pici melleim vannak,melltartó nélkül semmi nem látszik,és formája sincsen... annyira elvagyok keseredve... úgy irigylem azokat akiknek szép mellük van. Semmi önbizalmam nincsen.2012. jún. 19. 22:39
1/24 anonim válasza:
Ellenben lemerném fogadni, hogy isteni feneked van :P
2/24 anonim válasza:
Az enyém nagyon nagy, de károsan reagált a gravitációra, melltartó nélkül szerintem nem szépek. Mostanában (legalábbis itt azok vannak többségben) a kicsit és formásat szeretik. :) :S
3/24 A kérdező kommentje:
Hát a fenekemre nem panaszkodom... de örülnék ha lenne cicim:(
2012. jún. 19. 22:46
4/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nem formás:(
2012. jún. 19. 22:46
5/24 anonim válasza:
80/B-s mellem van és szerintem a B-s kosár az az átlagméret és a kis mellű csajok folyton azzal szekálnak hogy mekkora cs*cseim (ilyen szóhasználattal) vannak... Borzasztó. "Nézd ott a nagy mellű bula!" A barátkozás is nehezen megy emiatt, mivel most már mindenhol ezekkel a tinip*csákkal lehet találkozni és ha az egyiküknek kicsi a melle akkor ilyen falka szerűen lek*rvázzák az összes olyan embert aki nem tehet ugyebár arról hogy kicsit nagyobb melle van mint a többieknek. Nem szeretnék kicsi melleket de az se jó ahogy most van...
6/24 anonim válasza:
Nekem is nagyon kicsik. Ha nem veszek fel melltartót, akkor szinte nincs is.
De néha melltartóban is sík vagyok. Ez persze függ a melltartótól is. Ami kényelmes lenne, abban deszka vagyok.
Ráadásul olyan idióta alakja van.
7/24 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos a mostani tinik ilyenek...nagyon sajnálom:(
2012. jún. 19. 22:49
8/24 anonim válasza:
Vicces, hogy a B-s mell már hatalmasnak számít. Én DD-s, E-s melltartót hordok:( Ennyi erővel már nem is nézhetnék emberek szemébe :D
9/24 A kérdező kommentje:
Amúgy le sem merem venni a melltartót,akkor legalább formája lenne a melleimnek,de nincs...
2012. jún. 19. 22:51
10/24 anonim válasza:
Konkrétan milyen kicsi mellet tartatok kicsinek?
Gyakran olyan ismerőseim panaszkodnak arra, hogy kicsi a mellük, akik minimum B kosarat hordanak. Ez időnként kiakaszt annak ellenére, hogy én már belenyugodtam a helyzetbe. Majd a terhesség és szoptatás alatt "kipróbálom" a nagyobb mellet is. :)
Nekem 70AA.
Egyébként a fenekem se formás. Régen az volt, de meghíztam és most fogytam vissza, s még sokat kell tornáznom, hogy ismét az igazi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!