Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Utálom hogy kicsi a mellem,...

Utálom hogy kicsi a mellem, ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés
Nagyon pici melleim vannak,melltartó nélkül semmi nem látszik,és formája sincsen... annyira elvagyok keseredve... úgy irigylem azokat akiknek szép mellük van. Semmi önbizalmam nincsen.
2012. jún. 19. 22:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én nem szeretnék terhes lenni, ahhoz "jó nő" legyek/ tetszem/ elfogadjam magamn.

És a szoptatás után a mell megereszkedik, vissza áll az eredetit megközelítő formára.

2012. jún. 19. 23:26
 12/24 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy így nem tartom jó nőnek magam? :)

Csak azt írtam, hogy majd terhesen megtapasztalom, hogy milyen lenne, ha nagy mellem lenne.

2012. jún. 19. 23:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mert a szépség nem a mell méretétől függ. Bár nem írtad hány éves vagy, de lehet, hogy még a Te melled is nőhet!
2012. jún. 20. 08:00
 14/24 anonim válasza:

Nagynak és kicsinek is megvannak a hátrányai.

Nekem 90B van, és vásárlásnál igen szoktam szídni őket.Összehúzós cuccot nem is nagyon tudok venni, mert vagy nem tudom összehúzni a melleimtől ,vagy lóg rajtam a ruha.

Pólónál is hasonló az eset, vmeik nem jön rá , amelyik meg rám jön abból meg ki van a derekam annyi részt elfoglal a ruhából.Futni se kényelmes mert nem kellemes mikor dobálóznak összevissza, illetve hason tudok csak aludni, ilyenkor a melleim igen elvannal nyomca néha kényelmetlen is.

Tehát ne keseredj el, és gondolj bele a nagy mellű nők 70%a dagi, túl súlyos.

2012. jún. 20. 09:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki, hogy nincsenek ilyen 5 literes kannáid. Elég gusztustalan látvány a nagy csöcs. Nekem is nagy, és gyűlölöm. Azon gürcölök minden nap, minden vásárlásnál, hogy milyen ruhát vegyek, amiben nem látszik. Örülj, bármilyen bikinit, felsőt felvehetsz, nem kell pántos melltartót hordanod, nem fog lógni a melled. Sok előnye van, hidd el!
2012. jún. 20. 11:12
 16/24 anonim válasza:
Az enyém is kicsi, de a barátom így szereti. Más meg nem érdekel:) szóval ne keseredj el, és értékeld azt amid van :)
2012. jún. 20. 11:14
 17/24 anonim ***** válasza:

12

Ki mondta, hogy neked válaszoltam?

Csupán folytattam az általad felvetett "gondolatot" az én nézőpontomból.

2012. jún. 20. 11:41
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat.:)
2012. jún. 20. 15:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Amúgy 18 éves vagyok:)
2012. jún. 20. 15:32
 20/24 csakoszinten válasza:
Szülés előtt én is szerettem volna ha nagyobb lett volna, kis tenyérben elférő cicieim voltak, szülés után a szoptatás miatt megnőttek. Borzalmas, nem tudok futni ugrálni, mert lötyögnek és fáj stb...rájöttem hogy nem véletlenül néz ki mindenki ahogy. Alig várom hogy a szoptatás után visszanyerjem az eredeti méretű melleimet...és az is tévhit hogy minden férfi a nagy mellekért van oda!!!
2012. dec. 26. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!