Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, pisilés után ti is...

Lányok, pisilés után ti is csak a kisajkak között törlitek meg?

Figyelt kérdés
Én csak úgy tudnám a nagyajkaknál is megtörölni, ha a kezeimmel széthúznám azokat.
2016. ápr. 4. 23:49
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
De ha megy a kisajkak és a nagyajkak közti 'árokba' is a pisiből, akkor ott csak úgy tudom megtörölni, ha széthúzom a nagyajkakat. Azért problémázok ezen, mert nem akarom, hogy fertőzést kapjak attól, ha marad ott vizeletmaradvány. Viszont feleslegesen sem húzogatom a nagyajkakat, ha nem muszáj.
2016. szept. 1. 11:33
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Az első pillanattól kezdve biztos, hogy ezt a kérdést

1. Egy fiú írta ki,

2. Bárki kiírta, aki kéjes örömöt talál ilyen téma olvasásakor.

Nem érdekel, amiért le fogsz pontozni vagy megcáfolsz. Azt javaslom, keress fel pszichiátert és olvass szakkönyveket minden témában.

Aki meg válaszolna, érdemes visszaolvasni a kérdéseit, mert több helyen is látszódik, hogy ez a kérdés kiírása nem tudatlanság miatt történt, hanem a kéjes öröm elérése miatt.

Másnak üzenem, ha hasonlón gondolkodna (viszont ha valaki nő, akkor ezen nem gondolkodik, mert tudja; igaz, a csiklótól a végbél felé törlést több nő is összekeveri, mert fordítva csinálják, de a konkrét kérdés egy nőnél sem téma, mert egyértelmű), első választandó jó lehetőség a neten olvasni anatómiával kapcsolatos könyveket is, mert ott még egy 8 általános is kiigazodik a jól megszerkesztett, laikusoknak írt könyveken, képeken.

2016. szept. 1. 18:45
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha a wc ben van ingyen papír, akkor még a fülemet is kitörlöm.
2016. szept. 22. 14:28
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem húzom szét csak odanyomom a papírt. Amikor alaposan törölgettem totál kisebesedett az illatos, szines papírtól.
2016. szept. 22. 14:58
 25/30 anonim ***** válasza:

4.! "... pisilés után, a vécépapírral először megtörlöd csak simán, hátulról előre ...".

Egészen eddig semmi baj nem volt a hozzászólásoddal. Itt viszont egy óriási hibát csináltál,illetve csinál az aki így törli meg magát,akárcsak pisilés után is. Hátulról előre soha nem szabad megtörölni,mert a végbél környéke még mosakodás után rövid idővel is tele van kórokozókkal. Így lehet a hüvelybe és a húgycsőbe belejuttani őket,azátn jönnek a "felfázásos", folyásos panaszok.

2017. márc. 24. 20:55
 26/30 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintem nem jól írtam.

Szóval, a kisajkak között nyilván meg kell törölni, mert ott van a húgycsőnyílás, ahonnan kijön a pisi. De a kérdés arra vonatkozik, hogy a kisajkak oldalsó részén, azaz az egyik kisajak és a mellette levő nagyajak között is meg kell-e törölni. Ott van az a redős rész vagy hogy mondjam. Mert én úgy érzem, hogy oda is megy a pisiből.

2017. márc. 24. 21:30
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha nem kis felületen 1-2 ujjal tartod a papírt és úgy törölsz oda,akkor az egész szeméremtestet érinti a törlés. Nem kell külön ide,vagy oda törölni. Én 2x törlőm így és az egész terület száraz lesz tőle.
2017. márc. 25. 07:05
 28/30 A kérdező kommentje:
És te sem húzod szét a nagyajkakat?
2017. márc. 25. 09:59
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt már ne ragozzuk tovább :) Teljes mértékben analizálva lett a probléma. Különben jól szórakoztam :)))
2017. márc. 25. 11:15
 30/30 A kérdező kommentje:

Örülök neki.

Akkor a hiba bennem van, mert nekem nem olyan egyszerű széthúzás nélkül ott teljesen megtörölni. Bár nekem a kisajkaim eléggé kilógnak.

2017. márc. 25. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!