Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, pisilés után ti is...

Lányok, pisilés után ti is csak a kisajkak között törlitek meg?

Figyelt kérdés
Én csak úgy tudnám a nagyajkaknál is megtörölni, ha a kezeimmel széthúznám azokat.
2016. ápr. 4. 23:49
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a kisajkak között (húgycsőnyílásnál) meg kell törölni, de a kisajkak kifelé néző, oldalsó részét nem muszáj?
2016. ápr. 19. 20:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
De, épp azt írtam, hogy töröld meg mindenhol magadat szárazra. És már leírtam, hogy mit, hogy csinálj részletesen. Lényeg, hogy mindenhonan tüntesd el a vizelet maradványokat.
2016. ápr. 19. 22:00
 13/30 A kérdező kommentje:
Nekem a kisajkak külső részére nem nagyon szokott menni, szerintem attól is függ, mennyire hajolok előre. Azt nem írtad, hogy ott is meg szoktad törölni, vagy igen? A széthúzásnál a kisajkak közötti belső részt említetted, de elolvasom még egyszer. Azért is kérdezem ennyire, mert nekem nem túl jó érzés ott a külső részén megtörölni.
2016. ápr. 20. 00:10
 14/30 anonim ***** válasza:
76%

Én soha nem húzok szét semmit. Minek? A vizelés közben és utána meg nem is tapadnak össze az ajkak. Ezért nem is értem ezt a széthúzásos dolgot. Egy kézzel a csiklótól a végbél felé törlök egy papírral majd még egyszer egy másikkal. A törléssel amúgy is még jobban széthúzódnak az ajkak és nem kell külön egy másik kézzel húzogatni semmit. Minek kellene ezt bonyolítani?

Töröld meg magad úgy, ahogyan jó neked.

2016. ápr. 23. 19:07
 15/30 anonim ***** válasza:
51%
De jó nektek.
2016. ápr. 23. 20:05
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak, hogy valami értelmeset is hozzászóljak: Előttem írták, hogy "hátulról előre töröld meg". Nos, ez a nem helyes mozdulat, nem a széthúzós hülyeség. Ugyanis ahogy nemrég írták csiklótól a végbél felé kell megtörölni, mert ha hátulról előre törlöd könnyebben ráviszed a hüvelyedre a végbéltől jövő baktériumokat, ergo nagyobb a fertőzésveszély.
2016. ápr. 23. 21:05
 17/30 A kérdező kommentje:

14.: köszönöm a választ!

Neked amúgy kilógnak a kisajkaid?

2016. ápr. 23. 21:29
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
istenem de kinyalnék most így kora reggel pisilés után egy nőt akinek kilógnak a kisajkak és elfelejtette megtörölni :) egyébként hogy válaszoljak is a kérdésre jókat írtak az előttem szólók,a 90%-os hölgy is,viszont ezt sokan elrontják ez az egy tényleg fontos hegy ne hátulról előrefelé töröld hanem a csiklótól a végbél irányába! Ugye a fertőzésveszély sokkal rizikósabb a kaki miatt mint a pisi miatt,az már más kérdés hogy a fenekedet kitörölni tökéletesen fizikai képtelenség,nem véletlen van jobb helyeken bidé(wc kagyló alakú seggmosó berendezés) ugye a hülye franciák...pedig jó talámány én is csináltattam egyet otthon! Ha ez nincs akkor vizes wc papírt az ánusznak utána szárazat. A pisiből kár ekkora úgyet csinálni ugyanis mint ahogy nálunk férfiaknál is hiába "csavarjuk" ki mégis pár csepp ahogy mozgunk még ki jön belőle utána,nőknél is így van ez,így pisilés után közvetlen hiába is törölted ki tökéletesen az a pár csepp ott lesz a kisajkak közt akkor is,de nem okoz bajt akárhogy beizzadsz,akármennyi pisi marad ott max más lesz a szaga-illata kinek mi ;) de ha naponta csak 1x megmosod normálisan meg persze szex ilyesmik után külön-külön akkor ettől fertőzésed nem lehet sose. És üzenem minden lánynak attól hogy "ott" pisiltek nem vagytok undorítók odalent,elhihetitek mi pasik,ha egészségesek vagytok,mindenfajta nedvet szeretünk és izgatónak találunk ami onnan származik!
2016. ápr. 24. 09:01
 19/30 anonim ***** válasza:

..hogy kilógnak-e? Én ezt a témát befejeztem. Minek ezt túlragozni? Sok nőnek nagy vagy óriási. Sok nőnek közepes. Sok nőnek kicsi...de érdekes módon akármekkora is, a nők/lányok rendben meg tudják magukat törölni kevés vagy több papírral.

Ha neked óriási az ajakméreted és valamiben zavar, akkor mutasd meg nőgyógyásznak és válaszoljon ő úgy, ahogyan azt jónak tartja.

Töröld meg magad a csiklótól a végbélig és ennyi.

Amúgy is eléggé gyanús már ez a kérdés nekem a kiírástól fogva. Egy nő, de még egy lány sem bonyolít így, ahogyan az te teszed.

Amúgy pedig javaslok anatómiai könyvek fellapozását, mert akkor láthatnád, semmit nem kell széthúzni ezért vagy azért. Három kivétel van: az extrém módon túlsúlyosság, az extrém módon nagyobb ajak, bőrbetegség. Ha ezek közül valamelyik van neked, akkor ne itt kérdezz, hanem nőgyógyásztól.

Ha ezek neked nincsenek, akkor lapozz anatómiát és törölj egyszerűen.

Jó tanulást kívánok.

2016. ápr. 24. 11:12
 20/30 anonim ***** válasza:
Mindenki ott törölje meg ahol akarja 😁
2016. máj. 3. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!