Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, pisilés után ti is...

Lányok, pisilés után ti is csak a kisajkak között törlitek meg?

Figyelt kérdés
Én csak úgy tudnám a nagyajkaknál is megtörölni, ha a kezeimmel széthúznám azokat.
2016. ápr. 4. 23:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
78%
Már hugyozni se tudsz anélkül, hogy kiírnál egy kérdést?
2016. ápr. 4. 23:54
 2/30 anonim ***** válasza:
51%
😂
2016. ápr. 5. 00:12
 3/30 anonim ***** válasza:
68%
1. hozzászólás !!! +++++
2016. ápr. 5. 16:48
 4/30 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem el, hogy az előttem írók nem képesek értelmes választ adni.

Semmi baj, ha valaki kiír egy ilyen kérdést, régebben bennem is felmerült ez. Mint tudjuk, minden nőnek másmilyen kinézetű a nemi szerve, vannak akiknek kilógnak a kisajkaik, és vannak akiknek nem, és ezeknek bármelyik átmenete. A primitív köznép által alkotott, szubjektív véleményem szerint, gúnynevek ezekre :

~babapunci : Azért kapta ezt a 'becenevet', mert olyan mint a kisbabáké. Itt egyáltalán nem lógnak ki a kisajkak, szépen a nagyajkak között helyezkedik el az apróbb csikló és hüvely. Nekik természetesen, csak a nagyajkakat elég megtörölni pisilés után, hiszen nincsenek kilógó kisajkak vagy csikló, ami éppen pisis lenne. Ők csak egyszerűen egy mozdulattal megtörlik, nem húzzák szét a nagyajkakat, mert fölösleges.

~salátás punci : Talán ezt a gúnynevet utálom a legjobban. Most vegyünk ide minden olyan puncit, ahol egy kicsit is kilógnak a nagyajkak közül az apróbb részek. Pisilés után, mivel a húgycsőnyílás a kisajkak között helyezkedik el, nyilvánvalóan pisisek lesznek a kisajkak, főleg ha kicsit jobban kilógnak. A pisilési szögtől is függ, hogy milyen sugárban és hogy távozik a vizelet. Akiknek jobban kilógnak a kisajkai, és esetleg még a csiklót takaró kis bőrréteg, azoknak ajánlatosabb kétszer is áttörölni. Úgy értem ez, hogy pisilés után, a vécépapírral először megtörlöd csak simán, hátulról előre, majd az egyik kezeddel egy picit széthúzod a nagyajkakat, hogy a kisajkakat is szárazra tudd törölni. Így nem marad vizelet maradvány a nemi szerven, és sokkal inkább megelőzhetők a bacik elszaporodása. Képzeljük csak el egy meleg nyári napon, alapból be van fülledve szegény punci, és még pisilés után is marad egy kis vizelet a kisajkakon esetleg a hüvely környékén.

Abszolút genetikai adottságtól függ, hogy kell pisilés után kitörölni szerintem. Én a második kategóriába tartozom, egyszer megtörlöm a nagyajkakat, majd hajtok egyet a vécépapíron, az egyik kezemmel picit széthúzom, és a kisajkaimat is szárazra törlöm.

Remélem tudtam segíteni, és ne foglalkozz a bunkózással, mindenkiben merülnek fel furcsa kérdések, és ez az oldal azért lett kitalálva. Hiszen a logójuk is ez, : "amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!".

2016. ápr. 14. 18:47
 5/30 A kérdező kommentje:

''az egyik kezeddel egy picit széthúzod a nagyajkakat, hogy a kisajkakat is szárazra tudd törölni''

Úgy érted, hogy a kisajkak oldalsó, kifelé eső részét megtörölni?

Nekem kilógnak kicsit a kisajkaim, nem vészes ugyan. Úgy szoktam, hogy először megtörlöm a kisajkak között (gyakorlatilag a húgycsőnyílásnál, ahol kijött a pisi), kétszer is, és közben kicsit éri a nagyajkakat is a papír. Nem tudom, hogy ez elég-e.

Amúgy köszönöm a részletes választ!

2016. ápr. 14. 21:10
 6/30 A kérdező kommentje:
Szóval én nem szoktam széthúzni a nagyajkakat, de lehet, hogy nem ártana...
2016. ápr. 14. 22:22
 7/30 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de amikor széthúzod a nagyajkakat, akkor kétszer is széthúzod, ugye? Tehát mondjuk először a bal kezeddel széthúzod a bal nagyajkat, hogy megtöröld a bal oldali kisajak oldalsó részét, utána a jobb kezeddel széthúzod a jobb nagyajkat, hogy megtöröld a jobb oldali kisajak oldalát?
2016. ápr. 15. 21:59
 8/30 anonim ***** válasza:
13%
Két fogyatékos. Anyukád mindezeket nem tanította meg 4-5 éves korodban?! Vagy mostanáig segítséggel pisiltél?
2016. ápr. 18. 15:43
 9/30 anonim ***** válasza:
77%

Teljesen jó, ha először megtörlöd a kisajkak között (gyakorlatilag a húgycsőnyílásnál, ahol kijött a pisi), akár, kétszer is, és közben kicsit éri a nagyajkakat is a papír. Utána, én a bal kezemmel, a mutató és középső ujjammal húzom szét egyszer a nagyajkakat. Tehát érthetően :

Megtörtént a pisilés. Fogom a papírt, egyszerűen csak megtörlöm a nagyajkakat és a pici részt is, ami kilóg a kisajkakból, egy mozdulat, hátulról előre. Majd, a bal kézzel, a szeméremdombomnál, mutató és középső újjal széthúzom egy picit, és a húgycsőnyílásnál áttörlöm még egyszer, és akkor ott is megtörlődik, és a kisajkak belő része is. (Mivel az első törlésnél a kilógó részt megtöröltem szárazra.)

Remélem érthető, nem külön külön húzom szét a nagyajkakat, hanem csak egyszerre a kettőt, bal kézzel, és jobbal törlök.

2016. ápr. 19. 17:20
 10/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Tehát akkor a kisajkak külső részét nem törlöd meg, ugye?

2016. ápr. 19. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!